Online Oyuna Girdikten 5 Dakika Sonra İnternet Kopuyor?

theckar

Kilopat
Katılım
4 Ağustos 2014
Mesajlar
177
Çözümler
3
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar baştan söyleyeyim interneti 3 ayrı kişi kullanıyoruz. Modem alt komşuda. Önceden de internetim hep sorunluydu fakat 2-3 saatte, bazen hiç, bazen günde 3-4 kere gidiyordu.

Fakat şimdi normal kullanımda, yani sosyal medya youtube vb. çok nadir internet giderken, gitse de 5 saniye sonra geliyor. Online oyuna girdikten 5 dakika sonra birden lag olamaya başlıyor ve internet gidiyor. Ardından 1 dakika sonra tekrar geliyor.

İnternette çok araştırdım fakat kimse çözmüş değil. Sorun benim bilgisayarımda değil başka bilgisayarda da aynı sorunu yaşadım. Speed test sonucu 63 ping- 6.34DS- 0.64US. İnternete benden başka bağlanan kişilerin kablolarını çıkarıp tekrar denedim sonuç aynı.
 
Son düzenleme:
Bu banada oldu. Modemi benim telefonum, babamın telefonu, ablamın telefonu, benim bilgisayarım, babamın bilgisayarı ve ablamın bilgisayarı çalıştırırken yaklaşık 4 yıl beni idare etmişti. Bu yük altında kaldıktan sonra bozuldu ve bende yenisi aldım. Sendede olabilir diye düşünüyorum.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı