Pascal Mimarisi İle Ne Değişecek ?

Pascal ve polaris mimarisini yakından takip eden biri olarak amd'nin bu sefer nvidia tarafına göre daha iyi işler başaracağını düşünüyorum.
AMD ekran kartlarının Nvidia karlarına göre, yazılım konusunda biraz daha gerideler. Fakat fps de AMD önde. AMD'nin tek sorunu yazılımsal destek. Oda olsa rakipsiz olur.
 
Ayrıca AMD son nesil R9 3xx serisi kartlarında güç tüketimini de düşürmeyi başardı. Yazılım desteğinin de buna paralel olarak geliştiği söyleniyor. Özellikle Crimson sürücüsünde bunu duymuştum ama AMD kart kullanmadığım için detayını bilmiyorum. Görünen o ki yakında AMD cidden rakipsiz olabilir.
 
Yazın 100 derece görebiliyorum 3 saat gta5 oynadıktan sonra. İnsanlar artık bu kartların ısınmadığını söylüyorlar ama benim kartı 2 kere garantiden değiştirtmeme rağmen durum bu. Bir dhakine abdest alıp gideceğim artık servise.
100 derece kritik bir sıcaklık galiba nedeni kartın Sapphire' nin soğutmasına sahip olması.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı