Katılım
27 Ocak 2016
Mesajlar
16
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba. Ben sistemimde cs go fps sorunu yaşıyorum.

İ3 550 3.20GHZ
8GB RAM
1TB HDD
300W 4 yıllık Belson marka psu.
Nvidia Gtx 750ti

Ekran kartını yeni aldım ve çok fazla fps sorunu yaşıyorum. Ara sıra oyundan hiçbir hata vermeden atıyor. Ayarları ne kadar kıssam veya arttırsam fps neredeyse hiç değişmiyor. Acaba psu yetersiz mi geliyor? Tüm sürücüler en güncel. Win 7 kullanıyorum. Format attım 1 kere yine aynı. 100'ün üstüne hiç çıkmıyor her şey en düşükte bile. Ets 2'de de aynı kıssam da arttırsam da aynı ve kasıyor deli gibi. Sizce psu'dan mı ? Acil cevap bekliyorum. Herhangi bir darboğaz ya da ısınma da yoktur.:cry::(
 
GTX750Ti ben kullandım. Oyun için hiçte iyi bir ekran kartına benzemiyor. Ama TI olması overclock yapılması eğer yapmayı biliyorsan dene. Çünkü overclock yapmak 3 gününü alabilir :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Peki ben şimdi yeni bir PSU alsam ve win 10 yapsam kesin düzelir mi? Vede karta yeni update geldi onu yaptım. Geforce experience de CS:GO'yu optimize ettim. Ayarlar high ve 16x falan. FPS durumum şa un 100-60 arası ancak sürekli değişiyor hiç durmuyor FPS sayacı. Sizce sebebi nedir ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İnsanları yanlış yönlendirmeyin. Burda ki sorun ekran kartı değil ama ekran kartından bahsedeceksek Gtx 750 Ti günümüz oyunlarını yüksek ayarlarda çalıştırabilecek güçte olan bir ekran kartıdır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence de kart ile ilgili bir sorun olacağını sanmıyorum. Gtx 750 ti hesaplı ama performanslı bir kart. Sorunu kartta aramayın. Güncel sürüme geçin ve 400-500 watt psu alın..
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı