Gigabyte anakartlar İyi mi?

Gel Git Kafa

Hectopat
Katılım
8 Şubat 2016
Mesajlar
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Pc topluyorum. Monitor de alıcam bütçem kısıtlı. O yüzden bu anakartın fiyatı bana uygun geldi. Ama Gigabyte diye şüphelerim var.

GIGABYTE H97-HD3 Intel H97 Soket 1150 DDR3 1600MHz VGA&DVI&HDMI Anakart

Bu anakart diğer parçalarla birlikte 1.584 TL tutuyor. Kasa bu fiyata iyi. Monitorler zaten pahalı. Gittiğim bilgisayarcı MSI anakartlar bozuluyor dedi. Ben hep ASUS ve Gigabyte alıyorum dedi toptancıdan. Gigabyte sıkıntı yaratır mı sizce? Yoksa MSI mi alayım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ayrıca, özellikle uzun zamandır bilgisayar parçası satan bu tarz kişiler MSİ'yi pek sevmez ve önermezler. Çünkü eskiden MSİ anakartlar çok sorun çıkartırdı.
6. nesil toplasaydım MSI alırdım ama 4. nesil topluyorum. GIGABYTE alıcam fiyatı bana göre uygun.
 
Gigabyte g31m esl2 anakartim beni 6 yıl hiç sorun çıkarmadan götürdü. Kardeşime verdim bu sene eski sistemi o kullanmaya devam ediyor.
Yeni topladığım ddr4 sistemde ise gigabyte h170 gaming 3 modeli aldim ve çok memnun kaldım. Bir 5 yil daha en azından tereddütsüz kullanım sunacağına inanıyorum.
Anakart konusunda çok düşünülmeden tercih edilmesi gereken bir firma yeterli bütçeniz varsa.
 
İlk anakart ım asus tu ve 3. Ayında sorun çıkardı (eski bi model ddr) 2 anakart in ddr2 bir gigabyte ve 5 yıl kullandım hiç bir sorun yok yeni pc topladım o hala sağlam.
 
Asus anakart piyasasında lider markadır. Kalite, teknoloji ve overclok gibi konularda diğer markalardan çok daha iyidir. Msi en iyi tasarıma ve görselliğe sahip anakartları çıkartıyor. Overclock konusunda başarısız ama kalite bakımından iyi olduğu için overclock yapmayan ve görüntüye önem verenler tarafından tercih edilebilir. GIGABYTE, diğer 2 markadan daha kötü değil fakat daha iyide değil. Yani özellikle GIGABYTE seçmek yada seçmemek için bir neden bulunmuyor.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı