İ3 6100 Tabanlı Sistem Toplama

Bu haberi biliyorum bu haber İntel' in pazarlama yöntemi bence. Yabancı forumlarda o kadar çok OC yapan varki i3 6100' e hepside büyük tanınan yerler testlerle herşeyde ortada. İntel diğer işlemcilerinin pazar payının düşmesinde korkuyor bence çünkü Skylike' in i3 işlemcisi bile neredeyse tüm kartlarla sıkıntısız kullanılabiliyor.
 
Evet biliyorum kendim i3 6100 kullansam yeni BIOS' u kurmazdım :). Zararlı olsa testlerde yada oyunlarda sıkıntı çıkardı ama ne stabilite nede performansda bir kayıt oluyor. Bende bu yüzden bu kadar uygun ve güçlü bir işlemciyi öneriyorum uzun vadede ise OC yapılabiliyor olması bir + benim gözümde.
 
BIOS güncellemeleri otomatikmi yapılıyor? İsteyen yükler istemeyen yüklemez ben sadece işin detayıyla ilgilenenlere yardımcı olmak için yazıyorum anlamak istemiyorsan boşuna tartışma çıkarmana gerek yok.
 
390.png
 
Bende bu sistemin aynisini almayi planliyorum. Fakat ekran kartinda cok kararsız kaldim. R9 380 veya GTX 970. Overclock yapmayacağim.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı