*S5 Mini'yi satıp iPhone 5S almak mantıklı mı?

  • Konuyu başlatan AT7
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 2B

AT7

Kilopat
Katılım
15 Mayıs 2014
Mesajlar
1.527
Makaleler
6
Arkadaşlar mantıklı mı? Bütçem o civarlarda pek fazla oyun oynamam sadece ara sıra Candy Crush gibi biraz fazla fotoğraf çekerim fakat kamerası tatmin etsin yeter sizce alıyım mı? S5 Mini ne de olsa Android ve 2 yıldan sonra şimdi başladı kasmalar ve donmalar...
 
iPhone 5S artık alınmayacak eski bir cihaz. Eğer iPhone alacaksanız iPhone SE almanızı öneririm. Note 4 veya G4 de düşünebilirsiniz.
 
İphone 5s kesinlikle S5 mini den güzel ve daha sağlam onlarda 2 yıl sonra donmalar olmuyor kuzenim 2.el iphone 4s almıştı 1.5 yıl önce hala kullanıyor ve şarzı 2 gün gittiğini söyledi tabi oyun oynamıyor. 2.el iphone 6 temiz varsa onu almalısın tabi.
 
Öncelikle alabilirsen 6 al iphone gerçekten stabil bir telefon yani android e kıyasla zamanla yavaşlamıyor ben iphone 5 kullanıyorum arada bir takılmalar harici bir sorun yaşamıyorum s5 mini ile 5s aşağı yukarı aynı ekran boyutunda zaten fotoğraf ve ufak tefek oyun için istiyorsan işini fazlasıyla görür.
 
5SE ufak 6S diyebiliriz hocam. Ekran boyutu sorun değilse çok güzel bir telefon gayet performanslı. Ben 6S kullanıyorum ekran boyutu ideal. 5SE kullansaydım o ekran boyutunun bana yetebileceğini sanmıyorum. :LOL:
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı