İstanbul'da Bilişim Teknolojileri alanında staj yapılabilecek yerler

  • Konuyu başlatan Bir Deliden Fazlası
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 2B
B

Bir Deliden Fazlası

Ziyaretçi
Özellikle yazılım alanında istiyorum arkadaşlar, Koç sistem ile görüştüm yazılım alanına stajyer almadıklarını söylediler ve dolayısıyla görüşmede veritabanı bölümünde çalışmayı reddettim. Girdiğimde zaten babam IT ekip liderinden rica etmiş, o yüzden çağırdılar. Babamı bugün müdür aramış lise stajyeri almıyoruz demiş, ben inanamadım sizce?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
KOÇSİSTEM'in hangi grubuna başvurdun? ARGE bölümü senin için uygundur, genel olarak HTML5 ile tasarım veya web dewelopwer dediğimiz abilerinle kodlama yapmakla geçecektir vaktin, çok da faydasını görürsün ancak maaşı çok azdır KOÇSİSTEM'in yinede dert etme, ortamı çok iyidir :)
 
Koç Sistem'de birim yöneticisine attığı mesajı aynen gördüm ve doğruluğunu onayladım ama lise stajyeri alınmıyormuş şeklinde olan mesajı görmedim. Fikrimi değiştirdiğimi belirterek birim yöneticisine kendim mesaj attım. Bir kere gittim ve kendimi tama ifade edemedim, tekrar nasıl görüşme ayarlayacağım veya görüşme ayarlasam bile bir kere öyle ortama girip mal gibi davrandığım için utanırım.
 
Kim demiş maaşı azdır diye?
Ben diyorum maaşı az olur diye. Daha yüksek ücret beklentisi ön plandaysa daha yüksek maaş veren oldukça iyi şirketler de var. Gelişmekte olan şirketler tercih edilebilir.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı