Asus Cerberus vs Steel Series Apex 300

ArdaCLK

Hectopat
Katılım
4 Şubat 2016
Mesajlar
16
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar ben yeni bir klavye alacağım limit 250 tl fakat arada kaldım çok güzel klavye var hangisini alsam bilemedim bana yardımcı olursanız sevinirim ve başka klavyelerde önerin lütfen. Daha iyisi varsa 250 TL'ye (bu arada steel series apex 300 ile RAW arasındaki fark nedir?)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Apex 300 ile RAW aynı klavyelerdir. Apex RAW geçen sezonun ürünü bu sezon Apex 300 olarak çıktı. Siberia v2 kulaklıklar da Steelseries 200 olarak çıkarıldı bu sezon. @Razalas 'ın söylediğine tamamıyla katılıyorum. 50 TL daha bütçe oluşturarak mekanik bir klavyeye yönelmen daha mantıklı olur. Razer Blackwidow Tournament Edition ya da Steelseries 6gV2 gibi. Evet görsel olarak bir ekstraları yok ancak performans olarak çok daha doğru tercihler olacaktır.
Yurtdışında alma imkanın varsa Amazon üzerinden 250 TL civarı bir fiyata alabilirsin Razer olanı: Amazon.com: Razer BlackWidow Tournament Edition Essential Mechanical Gaming Keyboard: Computers & Accessories
Steelseries model için de link: SteelSeries 6GV2 Gaming Klavye - İngilizce
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı