Kopya Çekmediğim Halde Sözlü Notunun Düşük Verilmesi

yeni sınav fikri pek iyi bir fikir değil öyle bir sınav yapar ki 65`ten de düşük alır. bu tarz insanlar hayatın her alanında olabiliyor kendisiyle çözmek zor problemi, araya o öğretmenden daha güçlü yetkili birisi girip müdahale etmeli
Müdür ve müdür yardımcına da danışacağım 10-10 sözlü notunu hayatımda ilk defa alıyorum şoka girdim resmen ayrıca annem değilde babam öğretmenle konuşacak .

işte o çok güzel olur. bir şekilde kaydedin görüşmenizi vurursa sen de ona fiziksel temastan daha büyük bir darbe yaparsın.
Kayıt edemem telefonum yok ne yazık ki ama sınıf dışında öğretmenler odasının yakınında konuşursam bir şey yapamaz o zaman .
 
Kurtarma sınavları olur, ona girebilirsin. Yani fazladan yazılı olacaksın. Zaten bu gibi insan müsvetteleri her yerde, merak etme.
 
Kurtarma sınavları olur, ona girebilirsin. Yani fazladan yazılı olacaksın. Zaten bu gibi insan müsvetteleri her yerde, merak etme.
Ortalamam şu anda 32 kurtarmaya girersem 70-80 almam lazım (almam gereken notu kafadan attım ama alacağım not bu civarlarda olur) daha beter olur şimdi ki halinden bile .
 
Öğretmen tamamen saçmalık yapmış kopya çeken olduğu zaman bile gözle görmeden yani elle tutulur kanıt olmadan böyle bir şey yapması çok yanlış müdür ile konuşmayı dene.
 
Allah yardımcın olsun kardeşim orada ben olsaydım hocayı yerin dibine sokardım buna benzer aynı şeyi zamanında bende yaşadım.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı