Windows 10'dan Memnun Musunuz?

Memnunum diyebilirim. Şuana kadar sadece bir sorun yaşadım CS 1.6 uyumluluğu yok galiba yada ileri zamanlarda güncellemelerle uyumluluğu olur diye düşünüyorum.
 
Gayet iyi. Microsoft'a güvenin. Güncellemeler geldikçe en güvendiğiniz Windows 7 gibi işletim sistemlerinin güvenilirliğine ve yetkinliğine erişecektir Windows 10.
 
Windows 10 gayet başarılı bir işletim sistemi ben memnunum ama oyun severler için daha erken diye düşünüyorum.
 
Tabi ki yeni bir işletim sistemi olmasında dolayı bazı hataları var ama hızı ve sistem stabilitesi optimizesi konusunda gayet iyi. Sadece oyunlarda sıkıntı oluyor. Windows 7 ve 8.1den aldığım oyun performasını Windows 10 da bulamadım.
 
Ben gayet memnunum Windows 10'dan. AMD 7670m ekran kartım var hiç bir uyumsuzluk yaşamadım. İnternet aracılığı ile güncel Windows 10 ekran kartı yazılımını yüklerseniz bir sorun kalmaz.
 
15 Senedir bilgisayar kullanıyorum . WİNDOWS 7 den sonra win 10 bir harika dostum :)

Xp'den windows 7'ye geçerkende millet büyük tereddütler içerisindeydi . Şu an windows 8 tam bir fiyasko olmuş ve bunun üzerine win10 ilaç gibi geldi .
 
Windows 10 iyi hoş da şimdi ne çıkacak 11 mi? 12 mi?
Windows yanılmıyorsam Windows 10 son sistem. Bundan sonra onu en iyi yapmak için uğraşacağız demişti. Yeni sistem gelmemesi bu noktada daha mantıklı, artık oturup stabil süper bir işletim sistemi yapmalılar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı