Başlangıç İçin Kitap Tavsiyesi

Harry potter serisini okuyup filmini izle sonra bu tür dizi film kitaplarıyla başla ilerleyen zamanlarda değişik kitapları denersin.
Ben harry potter ile başlıyayım o zaman :D Tavsiyeniz için teşekkür ederim.
Daha ekliyecek arkadaş varsa yazarlarsa çok sevinirim..
 
Kitap okumayı sevmeyene heyecan yaşatmak lazım ki alışkanlığı sağlansın. Yani bebeğe oyunla yemek yedirmek gibi :) Maalesef kitaplara Türk insanı pek yakın değil.
Çok doğru murat abi. Yavaş yavaş artık. Umarım insanlarımız daha çok okur.
 
Ben 9-10 yasimdayken Harry Potter serisini okumaya başlamıştım ve kitap okuma aliskanligimi o şekilde kazandım. 17 yaşındayım ve Harry Potter serisinin her kitabını en az 5'er defa okumusumdur. Bence Harry Potter okuyarak başla. Bilim kurgu / fantastik kitaplar seversen Ejderhamizragi Serisi, açlık oyunlari, percy jackson gibi serilerle devam edersin. Sonrasinda bilimkurguda daha klasik sayilabilecek Fahrenheit(ray bradbury), mars yilliklari (ray bradbury), zaman makinesi(h.g wells) tarzinda kitaplarla devam edebilirsin. ama başlangıç için harry potter öneririm

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Fikrimi şu yönde değiştirdim aktif olarak izlediğim bir dizi var GOT onun kitapları ile başlıyacağım. Ama 2. olarak kesinlikle harry potter serisini okumayı düşünüyorum.
 
Bana sorarsan edebi anlamda çok akıcı güzel bir kitap değil -kendi görüşüm-. birkaç yıl önce bir kitabını okuyup begenmemistim. Ama sen bilirsin tabi

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Kafka'nın Dönüşümü iyi olabilir. Çok kısa 80 sayfa, sayfası az olan kitapla başla derim. Çok az olduğunu düşünüyorsan George Orwell'in "Hayvan Çiftliği" kitabını öneririm 150 sayfa falan. Yine çok değil fakat akıcı bir kitap.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı