600 TL Bisiklet önerisi

Batuhan_ALT

Kilopat
Katılım
15 Ocak 2015
Mesajlar
103
Yer
TRABZON
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar öncelikle selamlar, size bir sorum olacak bianchi speed 1000 almak fiyatına göre iyi midir? (600 TL'ye buldum.)
Özellikleri:
KADRO:ÇELİK 1.1/8″
MAŞA:26″ ZOOM CH-327E 1.1/8″ AMORTİSÖRLÜ
ARKA VİTES:SHIMANO TOURNEY TX35
ÖN VİTES:SHIMANO TOURNEY TZ30
KRANK TAKIMI:ÇELİK 42X34X24
VİTES KOLU:SHIMANO EF41 3X7
FREN:ALÜMİNYUM V-FREN
LASTİK:CST 26X1.95 50-559 SİYAH
JANT:26″ FREEWAY ÇİFT KAT ALÜMİNYUM
SELE:DDK
[TBODY] [/TBODY]

Shımano olması güzel ama aliminyum kadro olmaydı o zaman çok iyi olurdu. Salcano ng650 ve kron xc150 ye baktım fakat 800 TL'ye yakın fiyatları var o yüzden alamam, sizden bianchi speed 1000 hakkında görüşlerinizi ve 600 TL'ye bana önerebileceğiniz bisikletleri yazmanızı istiyorum şimdiden teşekkürler, iyi forumlar...
 
Arkadaşlar 600TL ve altı sıfır olarak satılan bisikletler hakkında bilgim yok, XC150 veya NG650 gibi modeller üst seviye bisikletler arasında giriş seviyesi olarak anılır. Bundan aşağı indiğinizde ucuza kaçmış olursunuz ve uzun vadede zararını görürsünüz.

Gerekirse ikinci el alın ancak gidip de çelik kadrolu gereksiz bir bisiklete para vermeyin.
 
Tanıdığımızın bir bir bisikletçisi var konuyu açtıktan sonra onlan konuştum 2016 model salcano ng650 olan bisikleti bana 740 tl ye veriyor(normalde 800 tl)almayı planlıyorum, kron almayı çok isterdim ama orası kron bayisi değil sizin ng650 hakkında görüşleriniz neler?
 
Tanıdık olduğu sana kıyak yaptığı anlamına gelmez ki :) Sıfırı distribütör firmadan bizzat 800TL olan bisikleti sana 740'a satması iltifat değildir, kaldı ki kullanmıştır. Kullanmasa bile ikinci el ürünün fiyatı ciddi düşer bu gibi modellerde, zaten piyasa NG650 kaynıyor :) O para asla ve asla verilmemeli. Çok daha uygun fiyattan alabilirsin aynısını.

Üst gruplar arasında amatör diye nitelendirilen bir bisikleti profesyonel ekipmanlarla yükselttim, ikinci el piyasasında hiç yoktan yarı yarına satın alırsın aradığın tüm ekipmanları. Çok çok iyi fırsatlar karşına çıkar emin olabilirsin, geçenlerde benim de karşıma çok iyi bir fırsat çıktı ve anında değerlendirdim.

En basitinden Kron XC300 HD al ikinci el olarak, kat ve kat iyidir.
 
Anladığım kadarı ile hiç kullanmamıştı çünkü kutudan yeni çıkardı kurdu biraz daha pazarlık ile 650 tl ye aldım ikinci el almayı sevmediğim için hiç ikinci el piyasasına bakmadım.Dediğim gibi bana hiç kullanılmamış gibi geldi çünki sıfır kutudan çıkartı gözümün önünde kurdu hepsini,kurulup sergilediği bisikletler var fakat onları sadece sergiliyor satmıyor hangisini beğendiysen içerden kutuda getiriyor sıfırını kuruyor.Bisikletin vites ayarlarını falan hepsini yaptı fakat ön aktarıcı vites atmakta zorlanıyor daha doğrusu ön aktarıcı hareket ediyor fakat zincir hareket etmiyor,diyelim ön vitesi 1 den 2 ye atıyorum aktarıcı hareket ediyor fakat zincir aynı yerde kalıyor böyle olucda zincir ön aktarıcıya değiyor ve ses çıkarıyor,bunun çözümü ne ile alakalı ön artırıcının konumu ile mi yoksa ön artırıcının üzerindeki h ve l vidası ile mi? yardım ederseniz sevinirim...
 
2. dişliye geçmekte zorlandığına göre limit vidaları ile değil, tel gerginliği ile alakalıdır.
Aldığın yere götür 2 saniyede ayarlamasını yapar ancak sen de yavaştan öğrenmelisin bu işleri.

Son olarak fotoğrafları atarsan sevinirim :) Konuya renk gelir biraz.
 
2. dişliye geçmekte zorlandığına göre limit vidaları ile değil, tel gerginliği ile alakalıdır.
Aldığın yere götür 2 saniyede ayarlamasını yapar ancak sen de yavaştan öğrenmelisin bu işleri.

Son olarak fotoğrafları atarsan sevinirim :) Konuya renk gelir biraz.



Öncelikle merhaba hocam yeni üyeyim konu açma hakkında pek bir bilgim yok bu konuda denk geldiniz o yüzden buradan soruyorum en fazla 1200 lira bütçem var öğrenciyim bisikletin muazzam birşey olduğunu öğrendim ve biraz araştırma yaparak Kron xc1000'de karar kıldım bütçeme göre ve fiyat olarak bana tamı tamına yettiğini gördüm donanım görünüş ve performans olarak diğer marka bisikletlerden daha üstün olduğunu gördüm senin düşüncelerin nelerdir 2015 model 27,5 janr düşünüyorum. ( detaylı yazamadım şuan müsait değilim cevabınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.)
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı