2000 TL Intel i5 6402P GTX 960 Sistem Toplama

İşlemci konusunda sıkıntım yok onu belirledim zaten de anakart konusunda kararsız kaldım. SSD'yi yakın zamanda yine alırım o konuda vaktim var.
Kardeşim en doğrusu bu :
Adsız.png
 
Hocam ''8 GB RAM önermekten vazgeçin.'' nasıl bir cümledir? 2000 liralık sisteme 16 GB RAM takmaya ne gerek var? Senin ekran kartın ve işlemcin günümüzde piyasada bulunan oyunları bile ultra ayarlarda oynatamazken, gelecek yılı düşünüp 16 GB RAM almak nedendir? 4000 lira altı sistemlerde bile 8 GB RAM öneriyorum. Ekran kartın GTX 1060 bile olsa, gelecek yıl çıkacak oyunları akıcı bir şekilde oynayabilmen için ayarları kısman gerekecek. Sisteme yük bindiren ayarları kısınca ne olacak? RAM kullanımı en ağır oyunda bile 8 GB'nin altına düşecek. Neden 16 GB RAM yerine 8 GB alıp ekran kartını yada işlemciyi yükseltmeyesin? Senin sistemine 128 GB RAM de taksan GTX 960 ile kullanımın 4-5 GB'yi hiçbir oyunda geçmeyecek.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı