H36ST, H36STPG, H36CA Güncel Bios Dosyaları

H36ST, H36STPG, H36CA Güncel Bios Dosyaları
Burada yazılı ne yapacaklarınız okuma alışkanlıklarınız yok ki.
kaç saattir bu işlem için uğraşıyorum ve saatlerdir birileri görsünde banada yardımcı olsunlar diye bekliyorum.terslemenize gerek yoktu. 8 sayfada tam tamına 3 kişi çözüm önerisinde bulunmuş. yaptığım işlemleri sırası ile yazıyorum atladığım bir kısım varsa düzeltin.
1-flashı dos için uygun hale getirdim
2-sadece casper çıkışlı olan dosyayı indirdim ve indirdiğim klasör içerisinde bulunan dosyaların hepsini flash'a attım.
3-yeniden başlatarak usb seçiyorum ardından dos ekranı karşıma geldi. buraya save yazdım herşeye rağmen (yazmasamda oluyor biliyorum)
4-ardından h36tca yazıyorum enter diyorum ve bana ''waiting for getting information from update ımage'' ve''waıtıng for getting information current bıos'' bu uyarıyı veriyor demiştim. isterseniz bir program ile 5 dakika sistemime bağlanıp siz flash dosyamın içine bunları atın. dediğim gibi bootable işlemini yaptım.siz sadece masaüstüne klasör oluşturup bunu flash'a at dos sisteminden h36tca yaz enterla yap demeniz yeterli olur deseniz çok makbule geçer
---------
diğer bios seçeneklerini de denedim fakat karışık anlatmışlar birisi 401 dosyasını 201 ile değiştirin sonra 401i 202 yapın falan yazmışlar. çok karışık dün geceden beri bununla uğraşıyorum

@Murat5038 yardımcı olabilecek misiniz murat bey.?
 
@Murat5038
1-size bey diyerek hitap ediyorum fakat siz çoğu yerde insanlara ters tepkiler vererek yanıt veriyorsunuz.Bilgisayar konusunda çok şey biliyor olabilirsiniz fakat hitap konusunda inanın ki birşey bilmiyorsunuz.
2-ben size yaptığım adımları izah ettim 8 sayfanın 8'ini de okudum emin olabilirsiniz.Size aldığım hatayı da söyledim.Atladığım yanlış yaptığım bir yer var madem siz söyleyin.Şurayı atlamışsın şurayı yanlış yapmışsın deyin.İnsanları tersleyip yardımcı olmak yerine hiç yardımcı olmayın daha iyi.Çok mu zor bak şurayı yapmamışsın burayı atlamışsın demek..?
 
Sorun orada zaten nerede hata yaptığını 2 kere gösteriyorum hala nerede hata yaptığını soruyorsun. O yüzden bende sana diyorum ki madem göremiyorsun veya anlamıyorsun bilen birine söylediklerimi göster yapsın veya bir bilgisayarcıya.
 
Casper çıkışlı __________
H36STCA, Sürüm:202

Link
Kurulum:
USB Bellek Bootable Yapma Rehberi
Usb bootable edip rar içindeki klasörün içindeki dosyaları usb belleğin içine atın. Bios'a girip usb boot edin. 98 ekranı (dos ekranı) geldiğinde oraya SAVE yazmanız gerekli(Yedek almak isteyenler yapsın). İşlem bitince dos ekranına H36TCA yazıp enter'a basın. İşlem bitince bilgisayarı kapatın(%100 emin iseniz bittiğin yapın). 1 dk bekleyip tekrar açın ve bios'a girip optimal default yapıp save yapın.
burada söylediklerinizi aynen uyguladım ve kendi yaptığım şekilde de size ikinci defa uyguladığım adımları aynen yazdım aldığım hatayı da size belirttim okumuyorsunuz okumadan iş yapıyorsunuz demeye başladınız.Neyse pc parçalarına ayırdım gerekte kalmadı izah etmenize..
 
Merhabalar Murat Bey,

Öncelikle ilginiz için teşekkürler ben işlemleri dediğiniz gibi yaptım biosu da güncelledim fakat sadece intel gözüküyor artık ATI gözükmüyor. 202 ve 201'i de yükledim sonuç aynı hepsinde de sadece Intel gözüküyor. Nerde yanlış yapıyor olabilirim? Yardımlarınızı bekliyorum. Tekrar teşekkürler..
 

Yeni konular

Geri
Yukarı