Pegatron C15B Sürüm 702 Güncel BIOS

Suan attıklarınız süreden dolayı silinmiş.
Konu içini bir arasanız göeceksiniz. Güncel linkler son yazana bakmayın her zaman konu içine bakın daha çok hata yapacaksınız bakmazsanız.

Konu içini bir arasanız göeceksiniz. Güncel linkler son yazana bakmayın her zaman konu içine bakın daha çok hata yapacaksınız bakmazsanız.
Hocam Windows ile ilgili olanlara virüslü diğer link icin erişim için izin istiyor diğer dos ile olanları indiriyor fakat benim flashlarda kod 43 hatası olduğu için dos dan yapmıyor normal açılıyor.

Zararlı değil, yoksay basıp indirmeye devam edin. DOS olanda 43 uyarısı nerede veriyor? DOS indirebildin mi şimdi?
Biosu güncellemeyi basardımda USB ler hala aynı kod 43 hatası veriyor. Logitech kablosuz fareyi okuyor. Kablolu fareyi okumuyor. Coklandırıcı takıyorum ikisinide bir kaç kere tak cıkar yapıyorum okuyor. Flaşh belleklerin hepsini okuyabiliyor. bir cözüm bulamadım USB lerdeki kod43 hatasına

Coklandırıcı takıyorum ikisinide bir kaç kere tak cıkar yapıyorum okuyor.
Okumayan ne ise arada bağladığın çoklacı dahil cihazın sorunu olduğundn bu uyarı verir genelde. Kullanmaya çalışmayın garantiye gönderin cihazı. BIOS ile çözülecek diye bir şey yoktu zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı