Samsung Note 7 vs Samsung S7 Edge vs iPhone 6S Plus

Suyun altına fazla sokmamanizi öneririm. Askeri sertifikalari olsa da su altında kullanılmak için pek uygun değil. Sadece kaza durumlarinda dayanıklılık sağlıyor. İçine sıvı kaçıran bir çok insan var telefonu yikayip benzeri durumlar da.
 
Bir hafta içinde iki kere patlama sorunu yaşayınca Samsung, Note 7 sevkiyatını erteleme kararı almış. :D Şansa bak bekleyelim bakalım. :D

iPhone 7'nin tanıtılması ile iPhone 6S Plus 128GB 900 TL indirimle 3549 TL'ye düştü. Vay arkadaş. Bu arada iPhone 7'yi çok sevdim diyebilirim 32gb modelini alabilirim belki. Beklemekde fayda varmış. :D
 
El bombası istiyorsan note 7, note 7 gibi olsun ama el bombası olmasın diyorsan s7 edge :D, iphone kullanmadığım için bir şey demiyorum.
 
VR kelimesi henüz Apple tarafından ağıza alınmadı, kablosuz ve hızlı şarj görünürler de yok ayrıca tasarım tıpkısının aynısı.
 
Hızlı şarj eksikliğine ben de katılıyorum, kablosuz şarj telefonu bir aletin üzerine koyup beklemekten ibaret olduğundan gereksiz. Tasarım konusunda yanılıyorsunuz, Samsung çok büyük gelişmeler mi gösteriyor ?
 
Kablosuz şarj sadece bir başlangıç yakında şarj aletine yakın olman yetecek fakat Apple en küçük bir kıvılcım bile vermiyor
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı