RX 480 vs GTX 1060

@Silinen üye
Fanboyluk gereksiz bir yorumdu. Paylaştığın öneri veya link değil. Ben bu konuya, kendimde cevap yazdığım için üstüme alındım ve de bu gayet normaldi. Burada bir arkadaşımız öneri sormuş ona yorum yapman yeterliydi bence diğer üyelerin kendi aktardılarına yorum yapman değil. Neyse çok da bu ikili diyaloğu uzatmanın manası yok.
 
Tabikide kendi yorumuzu paylaşacağız.
Sana yazmış olsam alıntı yapardım. Yapmadığıma göre? Üstüne alınman senin problemin ben kurallara uygun davranıyorum. Diğer konuları incelersen bunu anlarsın. Ayrıca burada kuralları yöneticiler sağlıyor senin mantıklı düşündüklerin değil kuralları okumanı tavsiye ederim.
 
Kuralları okumuştum. Tekrar okurum forum üyeleri birbirlerinin yorumlarına 'Gülüyüm de boşa gitmesin' tarzında alay edici cümleler kurması hakkında birşeyler yazıyor mu? Tavsiyen için teşekkür ederim.
 
Güleyim de boşa gitmesin bari amd fanboyluğu yapma windows nvidia ile anlaşma yaptı.Öncelikle gtx 1060 rx 480i havada karada suda heryerde daha iyi fps verir ancak amd vulkan kullanınca 10-15 fps artıyor o da sadece 5 oyunda ve 5 oyunun içinde oynanabilecek tek oyunda doom.Doom hariç bütün oyunlarda gtx 1060 çok iyi fps verir doomda da zatem 100 fps veriyor amd rx480 ise 115 120 arası fps veriyor ama sadece doom da. Gta5, wicther 3, mafia2, pes2016 ,fifa 2016, fallout 4 ,cs go ,tomb rider gibi oyunlarım çoğunda gtx 1060 bariz bir şekilde önde eğer bana inanmassanız rx480 vs gtx 1060 game benchmark teslerina bakın.Burda gelip fanboy'luk yapmayın.


Kardeş bütçen gtx 1060 için gayet yeterli açıklamayı arkadaşa yaptım 2dk önce okuyabilirsin alttan gözün kapalı gtx 1060 alabilirsin tabi işlemcin darbağaz yapmassa
Aşırı derece fanboyluk gördüm burada, kardeş DX12'li oyunlarda RX480 daha iyi performans veriyor, Vulkan desen zaten uçuyor kart. Gelecekte DX12 ve Vulkan daha çok kullanılacak. Adama Fanboy diyorsun ama sen daha çok fanboy çıktın, bir de gelmiş hava da karada yener diyorsun.
 
Windows Nvidia ile anlaşma yaptı. Öncelikle GTX 1060 RX 480'i havada karada suda heryerde daha iyi FPS verir. Ancak AMD Vulkan kullanınca 10-15 FPS artıyor o da sadece 5 oyunda ve 5 oyunun içinde oynanabilecek tek oyunda doom. Doom hariç bütün oyunlarda GTX 1060 çok iyi FPS verir. Doom'da da zatem 100 FPS veriyor AMD RX 480 ise 115 120 arası FPS veriyor ama sadece Doom'da. Gta5, Witcher 3, Mafia2, PES 2016, FIFA 2016, Fallout 4, CSGO, Tomb rider gibi oyunlarım çoğunda GTX 1060 bariz bir şekilde önde eğer bana inanmassanız RX 480 vs GTX 1060 game benchmark teslerine bakın.


Kardeş bütçen GTX 1060 için gayet yeterli açıklamayı arkadaşa yaptım. 2dk önce okuyabilirsin alttan gözün kapalı GTX 1060 alabilirsin tabi işlemcin darbağaz yapmazsa.
Hayatımda gördüğüm en komik cümle. "Windows Nvidia ile anlaşma yaptı." :LOL::LOL::LOL: Bu cümle nedir yahu. DirectX 12 de bariz AMD önde Vulkan da da aynı şekilde AMD önde. Artık DirectX 11 e göre kart almayı bırakıp güncel yazılımlarda kartların nasıl performans sergilediğini bakıp ona göre almak lazım. DirectX 12 de ve Vulkan da AMD eziyor Nvidia'yı. @Recep Baltaş yanlış mıyım?
 
Amd fan boyu diyorlar ama Nvidia fanboyluğu var dünyanın iyi karşılaştırma sitesi karşılaştırmış hala neyi konuşuyorsun anlamıyorum.

"Amd ise kötüdür" zihniyeti nedense tartışmalar hep niye ise Nvida daha iyidir diye çıkıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kuralları okumuştum. Tekrar okurum forum üyeleri birbirlerinin yorumlarına 'Gülüyüm de boşa gitmesin' tarzında alay edici cümleler kurması hakkında birşeyler yazıyor mu? Tavsiyen için teşekkür ederim.

Kardeşim herkesin bir fikiri var. Maksat sohbet eğlence bilgi. Birbirimizi kırıp üzmeyelim farklı olabilir fikirler.
 
Amd fan boyu diyorlar ama Nvidia fanboyluğu var dünyanın iyi karşılaştırma sitesi karşılaştırmış hala neyi konuşuyorsun anlamıyorum.

"Amd ise kötüdür" zihniyeti nedense tartışmalar hep niye ise Nvida daha iyidir diye çıkıyor.
O karşılaştırma sistesinin ismini alabilir miyim? Çünkü bazı siteler aşırı derecede AMD ya da aşırı derecede Nvidia Fanboy olabiliyor...
 
Amd ve Nvdia fan boylukları desek daha doğru olur. Bu fiyata en iyisi Amd.

Radeon RX 480 vs GeForce GTX 960

Arkadaşlar ikiside en iyi Markalardan birbirinizi Amd İntel Nvidia ile yemeyin. İki ürünüde kullanan biri olarak söylüyorum bunu.

Yok A markası ona bin çeker, benim bilgisayarım senin bilgisayarını döver. Kendinize gelin arkadaşlar. Küfür yemiş gibi usnuplarınız var. İki üründe her türlü harika. Arada ürüne göre yer ddğişirler.

Amd ise kötüdür. Pahalı olan en iyisidir mantığında kurtulun. İnceleme takip edin. Bütçenizi düşünün ve aldığınız performansı.

Burada belirttim. Adı: gpuboss.com Ben şahsen Gtx 1080 alacağım ama Amd kötüdür diyerek değil şuan en iyi kart bu diye Amd olsa Amd alırdım.

İnsanlar bizim için inceliyor takip edin bilgi sahibi olun.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı