Msi RX 470 4G İçin İşlemci Önerisi

Tiktak

Hectopat
Katılım
9 Eylül 2016
Mesajlar
18
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba, Rx 470 4G ekran kartı için uygun fiyatlı darboğaz yapmayacak bir işlemci önerirseniz sevinirim. İ3 6100 darboğaz yapar mı ? AOC g2260vq6 monitör almayı planlıyorum Freesync destekleyen bir monitör, Ekran kartıyla Freesync calıştırır mı? Anakart olarak da MSI H110m-PROVD kullansam sıkıntı çıkar mı belirtirseniz sevinirim. Teşekkürler ✌️
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yapmaz ikisini uzun yıllar sıkıntısız kullanabilirsin ayrıca youtube'dan test videolarınada bakabilirsin i3 6100 rx 470 için gayet yeterli bir işlemcidir için rahat olsun. Alacağınız kartta yanlış hatırlamıyorsam Freesync var ve çalıştırır sıkıntı olmaz. Bütçen ne kadar onu da belirtirsen güzel olur ama f\p oranı başarılı bi ekran kartı bütçen fazla değilse alınabilir.
 
i3 6100 gayet yeterli ve uyumlu olacaktır. Anakart da aynı şekilde gayet yerinde bir seçim olucaktır AMD Radeon serisinde freesync özelliği bulunuyor bu özellikte bir monitör alırsan ekrandaki yırtılmalar tamamen kalkar ve çok tatlı bir görüntüye sahip olursun.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı