Arazi İçin RC Araç Önerisi

malifalitiko

Hectopat
Katılım
22 Mart 2015
Mesajlar
155
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese iyi sosyaller. Sorum başlıkta da belirttiğim gibi arazi için rc araç önerisi olan var mıdır? Bütçe 1.500-2.000 TL arası. Su geçirmezlik ve dayanıklılık önemli. İlk aracım olacağı için elektrikli olması ve hazır olması daha iyi olur. Cevaplarınız için teşekkürler.
 
Merhaba. Öncelikle yeni başlayacağınız için ne tip bir off-road aracı istediğinizi belirtmeniz lazım. Buggy Truggy veya Truck hangisi sizin tarzınıza uyacak bunu belirlemenizi tavsiye ederim. Benim fikrim sıfır almayın yükselen dolar fiyatlarından dolayı sıfır araçlar çok yüksek fiyatlarda ve o fiyatları hak etmeyen araçlar. İkinci ele yönelmeniz bence çok daha iyi olur. Size önerim ise Hpi Savage flux veya Traxxas E-Max(Truck), Hpi vorza veya Losi 8ight (Buggy), Traxxas E-revo veya Hpi Thropy (Truggy). Yalnız bu araçlar süratli ve pistte tutması zor araçlar. O yüzden ilk kullanımlarda 4s pil ile hatta 3s pil ile acemiliğinizi atmanızı öneririm. Birde Türkiyede olmayan Arma Kraton adlı aracada bakmanızı öneririm.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı