iPhone 7 128 GB kişisel erişim noktası sorunu

Erg1507

Hectopat
Katılım
15 Ekim 2016
Mesajlar
21
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam,

Cihazı wifi-hotspot olarak ayarladığımda PC'den bağlanabiliyorum ancak "internet erişimi sınırlı" şekilde... Telefondan internete bağlanma konusunda sorun yok, yani çalışıyor. 3gs'den beri iPhone kullanmayan biri olarak cevabı Google'da baya aradım, bazı öneriler var fakat çözüme ulaşamadım. Bir fikri olan varsa aydınlatırsa sevinirim.

Sorun çözüldü. Önce bir kere USB ile bağlanmak gerekiyor. Demek ki ancak sürücüyü yükledikten sonra iPhone'u modem olarak algılayabiliyor pc...
 
Telefonunuzu USB ile bağlayın ve iTunes'u açın. Açtıktan sonra 'iTunes sürücüleri doğru kurulmamış, düzeltilmesini ister misiniz?' gibi bir hata alırsanız kabul edin, normal olarak açılınca telefonu iTunes ile eşleştirin. Eğer hata almadıysanız da telefonu eşleştirin. Eşleştirme bitince WiFi, Bluetooth ya da USB ile rahatlıkla bağlanabilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı