PlayStation 4 kaç yıl idare eder?

PcCahili

Kilopat
Katılım
16 Kasım 2016
Mesajlar
9
Arkadaşlar şuan 9'a gidiyorum ve anneme babama yük olmadan para biriktiriyorum her gün kenara para atarım yaza kadar tahminimce 1000 - 1000 TL arası bir birikim oluyor. Allahın izniyle PS 4 alırsam yanında sadece Skyrim Witcher 3, GTA 5 düşünüyorum. Ha bir de ileride çıkacak olan RPG oyunlarını. PS4 bana üniversiteye kadar yeter mi sizce ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Fifa 17 yi yeni olarak saymadınız heralde.
Ayrıca 1 dünya oyun var ps3 için bugün alsanız yine onları oynarak yıllarca idare eder ama almışken 4 alın. 4 de çok uzun süre kullanılacak bir konsol. Ps3 ünü göz önüne alarak görebilirsiniz bunu.
FİFA 17 var ama FİFA 11 grafikleri ile oynuyorsunuz.

Az da olsa evet. Yani 1 yada 2 tane oyun. Belki sende anlamışsındır o donanımla GTA 5 gibi oyunları açıyor. PS4'ün donanımı da iyi. Zaten iş konsollarda yazılıma bakıyor.
GTA 5'i bu kadar abartmayın ki zaten grafikleri çamur atılmış gibi gözüküyor eski nesilde.
 
FİFA 17 var ama FİFA 11 grafikleri ile oynuyorsunuz.


GTA 5'i bu kadar abartmayın ki zaten grafikleri çamur atılmış gibi gözüküyor eski nesilde.
Yahu o donanımla o grafikleri açıyor sen gelmişsin buraya abartma diyorsun. Demek istediğim iş yazılımda bitiyor ve PS4 o donanım ve yazılımla rahat gider diyorum.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı