Yazılım Alanında Staj Yapılabilecek Yerler

ntf_tayfunn34

Hectopat
Katılım
17 Ocak 2017
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek lisesinde anadolu teknik bölümünde okuyorum. ATL gereği staj görev süresi zorunlu 40 iş günü. Bu iş gününü 11. sınıfın sonunda Taksim'de bir firmada tamamladım. Şu anda 12. sınıftayım, meslek dersleri ortalamam en az 85-86 geldi şimdiye kadar ve hala öyle.

C# Windows masaüstü uygulamaları ve SQL veri tabanında bilgim oldukça iyi olduğunu düşünüyorum. Keza staj görevim süresince web programlama, WordPress vb. şeyleri de öğrenme şansım oldu.

Ben yapmış olduğum stajın geçerli sayılmamasını ve bu sene sonunda staj görevini tekrar yerine getirmek istiyorum. Staj görevini tekrar yerine getirmek istememdeki en büyük sebep kendimi daha fazla geliştirmek istiyor olmam. Kendimi geliştirmenin sadece evde bilgisayar başında değil bir iş ortamında olmasını istiyorum.

Önceki staj yerime okul öğretmenlerim beni yollamıştı ve pek verimli geçmedi. Bu sebepten ötürü yazılım ile ilgili gerçekten iyi bir şekilde kendimi geliştirebileceğim bir staj yeri arıyorum, yardım ederseniz sevinirim.

İnternette her baktığım yerde bilgisayar tamiri gibi ilanlar görüyorum, onları zaten gözüm kapalı yapabilirim. Tekrar belirtmek isterim yazılım bilgim kendi jenerasyonumda bu bölümde okuyan insanların ortalamasının üstünde olduğuna inanıyorum.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı