Elden Ring ne zaman indirime girer?

Zodym

Picopat
Katılım
23 Mayıs 2023
Mesajlar
42
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Önümüzde Next Fest indirimleri var. Sizce Elden Ring indirime girer mi? Sonbahar indirimlerine daha çok var, beklemek istemiyorum.
 
Son düzenleme:
Daha önce girmişti sanırım bence girebilir sonbahar indirimine.

Düzeltiyorum beklemek istemiyormuşsunuz.
Next test indirimini ilk defa duydum fikrim yok.
 
Daha önce girmişti sanırım bence girebilir sonbahar indirimine.

Düzeltiyorum beklemek istemiyormuşsunuz.
Next test indirimini ilk defa duydum fikrim yok.
Next Fest indirimleri test değil moderatör tarafından düzeltilmiş sanırım bir de tam olarak ne zaman girdi hatırlıyor musunuz benimde ihityacım var
 
Hocam kimse anlamamış galiba ilkbahar indirimlerine kadar indirime girer mi diye soruyorum.
Bende indirim bekliyorum hocam, bir hocamın dediği gibi elden ring genelde büyük indirimlerde indirime giriyor, bu indirimler dışında bir kere bandai namco (oyunun yayıncısı) kendi yayıncı indirimini yaptığı sürede indirime sokmuştu.
Çok küçük bir ihtimal dlc gelince indirime girebilir onun dışında ya ilkbaharda ya da yazın girer gibi hocam, hatta dlc oyuna olan hypeyi tekrar arttırırsa indirim gelmeyebilir bile tamamen yayıncıya bağlı bir durum bilemeyiz.
 
Hocam ben 1 ocakta 24 dolara almıştım indirim ile sanırsam 700 lira filan yapıyordu bir dahaki indirimde girebilir belli olmaz size tavsiyem eğer ki elden ring indirime girmezse lies of p girebilir onu da alıp oynayaiblirsiniz gayet başarılı bir souls-like yapım olur kendileri veyahut game pass aboneliğiniz varsa orada mevcut olması gerek
 

Yeni konular

Geri
Yukarı