PS5 vs PS5 Slim

İşte tek sıkıntı sıcaklık ve ses yapması olarak söylenmiş ama bilemedim arada 4-5 k fark var değer mi bilemedfim



slim modeli 22500
Valla ikisinide kullandım. Öyle feryat figan bi ses yok. Ama fan sesi standarta göre slimde biraz daha belirgin. Ben bu farkı bunun için vermezdim. Zaten bi tık ses açtığınızda duymazsın.
 
E bu attıkların toplam etti 27500? Arkadaşın attığında 2 kol gözüküyor ve 22500 TL.

Yanlış ürüne bakıyorsunuz. Attığım euroasia garantili olan, yani 2. ürün.

İşte tek sıkıntı sıcaklık ve ses yapması olarak söylenmiş ama bilemedim arada 4-5 k fark var değer mi bilemedfim.

Slim modeli 22500.

Yok kayserideyim.

Hocam öncelikle euroasia garanti şartınız var mı yok mu önce bunu öğrenelim. Varsa ve standart almak istiyorsanız Bunu tercih edebilirsiniz en ucuz ürün bu gözüküyor ve artı olarak beleşten oyun, + bir de kol alırsınız. Üstte anlattığım mantıkla bu ürün de var sanırım kolu onlar da ekstra alıp satışa çıkarmış. Eğer euroasia şartınız yoksa çok daha ucuza bulabiliriz.
bu da varmış.
 
İşte tek sıkıntı sıcaklık ve ses yapması olarak söylenmiş ama bilemedim arada 4-5 k fark var değer mi bilemedfim
Beni henüz rahatsız etmedi. Ses sistemi de açık ve cihazla aramda 3 metre var.
 
Eurosia garanti terciih edin yazmış her yer o yüzden onlara baktım.

Eurasia garantili olursa Sony ilgilenir. Öbür türlü ithalatçı firma ilgilenir diye biliyorum. Hiç PS servisine ürün yollamadım nasıl problem olur bilemem. Ben almayı düşünüyorum ve PS bana hiç sorun çıkarmadığı için ithalatçı garantili alırım yüksek ihtimal.
 
Orası önemli değil o zaman ço fazla ama işte Slim mi alsam normal mi bilemedim.

Slim
Fat
İstediğini al hocam. Fat olandan stant çıkıyor diye biliyorum. Fiyatları neredeyse aynı. İstersen tekli alıp çift kola ayrı bakabilirsin yine, belki 300-500 kar edersin bakmadim bilmiyorum.
 
Orası önemli değil o zaman ço fazla ama işte Slim mi alsam normal mi bilemedim

Hocam çıkan dedikodulara aldırmayın Slim model de çok başarılı fat kasa da. Slim model sadece 4-5 derece daha sıcak çalışıyor o kadar. Bunun da oyuna veya genel cihaz performansına hiçbir etkisi yok. Slim model fazladan 120GB küsur daha fazla alanla geliyor yani fazladan 2-3 oyun daha alabilir depolamasına. Onun dışında fat kasadan dik tutma standı çıkarken Slim modelde çıkmıyor. Tercih sizin en ucuz hangisi ise onu almanızdan yanayım.
 
Eğer konsol ile sık seyahat edecekseniz Slim'in en büyük avantajı çok daha hafif olması ve boyut olarak da daha küçültülmüş. Slim'de yaklaşık 200 GB civarı bir ekstra depolama alanı var. Bunun dışında oyun performansı vs. aynı.
 

Geri
Yukarı