Elektrogitar amfi önerisi

En minimalist fiyat düzeyinde kaliteli bir amfi yok. Eğer kast ettiğiniz şey alınabilecek en ucuz ve yeni başlayan biri için uygun amfiler ise blackstar id core ve mg 10 bu alanda çok tercih edilir. Ben tercih edecek olsam mg10 ve mg15 fx gibi modellerden bütçeme uygun olanı tercih ederdim.
 
En minimalist fiyat düzeyinde kaliteli bir amfi yok. Eğer kast ettiğiniz şey alınabilecek en ucuz ve yeni başlayan biri için uygun amfiler ise Blackstar ID Core ve mg 10 bu alanda çok tercih edilir. Ben tercih edecek olsam MG10 ve MG15 FX gibi modellerden bütçeme uygun olanı tercih ederdim.

Marshal amfileri 10k altı alınabilecek en kötü amdilerdendir.
 
Marshal amfileri 10k altı alınabilecek en kötü amdilerdendir.
Evet az önce bize soru soran adam şimdi profesör kesilmiş. Neye dayanarak söylediniz bunu ekşi sözlükte girilenlere mi turkrock.com da yazılanlara mı? Marshall mg serisini bizzat kullandınız mı? Marshal mg serisi amfiler kötü değillerdir. Sadece diğer marshal amfiler kadar kaliteli değillerdir onlara da minimalist fiyat düzeyi diyemeyiz. Bak doğru yoldasın en azından marshall mg serisinin çok karalandığını bilecek kadar araştırmışsın. Ha bi de ayrı bir konu var marshal mg serisine kötü dersin ama sen o gitarı ister jcm800 e ister mg10 a bağla iyi çalamadıkça bir anlam ifade etmeyecektir. Eğer mg 10 denedim cleanleri gayet güzel ama overdrive tonlarını beğenmiyorum ama ben de overdrive tonlarında çalmak istiyorum deseydin tamam derdim haklısın mg 10 un overdrive ı başarısız sen git başka bir x amfisine bak ama senin çizdiğin üslup tamamiyle internetten okuma. Bizzat amfiyi kullanmamışsın oradan buradan okudukların ile kötü olduğu sonucuna varmışsın o halde alma ama şunu bil mg10 un eski kasaları ile gitar çalmaya başlamıştım hiç de vasat bir amfi değildi ben öğrenene kadar yine amfiye çok kızardım ama sonrasında işin gitaristte bittiğini anladım. Kısacası ister al ister alma ama yardım isteyen bir üslup çizip sonrasında size iyi niyetle yardım eden birine böyle bir cevap yazmak hiç hoş değil bunun da farkında olun.

İyi akşamlar.
 
Son düzenleme:
Evet az önce bize soru soran adam şimdi profesör kesilmiş. Neye dayanarak söylediniz bunu ekşi sözlükte girilenlere mi turkrock.com da yazılanlara mı? Marshall mg serisini bizzat kullandınız mı? Marshal mg serisi amfiler kötü değillerdir. Sadece diğer marshal amfiler kadar kaliteli değillerdir onlara da minimalist fiyat düzeyi diyemeyiz. Bak doğru yoldasın en azından Marshall mg serisinin çok karalandığını bilecek kadar araştırmışsın. Ha bir de ayrı bir konu var marshal mg serisine kötü dersin ama sen o gitarı ister jvm800'e ister MG10'a bağla iyi çalamadıkça bir anlam ifade etmeyecektir. Eğer mg 10 denedim cleanleri gayet güzel ama OverDrive tonlarını beğenmiyorum ama ben de OverDrive tonlarında çalmak istiyorum deseydin tamam derdim haklısın mg 10'un OverDrive'ı başarısız sen git başka bir X amfisine bak ama senin çizdiğin üslup tamamiyle internetten okuma. Bizzat amfiyi kullanmamışsın oradan buradan okudukların ile kötü olduğu sonucuna varmışsın o halde alma ama şunu bil MG10'un eski kasaları ile gitar çalmaya başlamıştım hiç de vasat bir amfi değildi ben öğrenene kadar yine amfiye çok kızardım ama sonrasında işin gitaristte bittiğini anladım. Kısacası ister al ister alma ama yardım isteyen bir üslup çizip sonrasında size iyi niyetle yardım eden birine böyle bir cevap yazmak hiç hoş değil bunun da farkında olun.

İyi akşamlar.

Nux 20BT amfiyi bilir misin? Marshalla kapışmaz ve aynı fiyat.
 
Nux 20BT amfiyi bilir misin? Marshalla kapışmaz ve aynı fiyat.
Marshal ile kapışmaz derken (markayı kast ettiğinizi düşünmüyorum). siz benimle dalga mı geçmeye çalışıyorsunuz? Nux dediğiniz marka ne ki. Ben sizin gibi değilim kullanmadığım aletler hakkında kötü demem ama nux piyasadaki en kalitesiz markalardan biridir o kesin.

Siz önce sizden daha deneyimli kişilerin önerilerine açık olun sonra amfi kapıştırırsınız.

Not: Nux 20 bt ile mg 10 aynı fiyatta bile değil o kısmı bile tutturamamışsınız.
 
Marshal ile kapışmaz derken. Siz benimle dalga mı geçmeye çalışıyorsunuz? Nux dediğiniz marka ne ki. Ben sizin gibi değilim kullanmadığım aletler hakkında kötü demem ama nux piyasadaki en kalitesiz markalardan biridir o kesin.

Marshal mg 15'in kaç wattlık modelini önerirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı