SteelSeries kulaklık önerisi

shahana

Hectopat
Katılım
27 Kasım 2020
Mesajlar
38
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam, bilgisayarda kullanmak için yeni kablosuz bir kulaklık alacağım, özellikle Arctis Nova 7, Arctis Pro ve Arctis Nova Pro modelleri arasında kaldım.
Fiyat olarak Nova 7, 7000TL,
Arctis Pro 8-8.500,
Nova Pro ise 14.000TL civarında.

Kendimi açıklamam gerekirse, SteelSeries alacağım ve evet bu konuya duygusal yaklaşıyorum çünkü markanın daha önceki ürünleri beni çok tatmin etmişti ve bir daha yeni macera aramak istemiyorum. Arctis Pro ve Nova Pro'nun Bluetooth ve değişebilir bataryası olması en iyi özellikleri benim için.
Bu üçü arasından fiyat farklarını da göz önünde bulundurursak hangisini seçmeliyim?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Nova 7 benim deneyimlerimce elemeniz gereken bir kulaklık. Fiyatına göre ses kalitesi ve mikrofon kalitesi olarak bence şaka yapmaya çalışmışlar ayrıca 4 farklı kullandığım SteelSeries kulaklıktan yazılım problemi çıkaran tek kulaklıktı. Nova Pro gerçekten muazzam bence benim değildi fakat bir arkadaşımda kalırken CoD oynamak için kullanıyordum tek kelimeyle aşık oldum fakat gerçekten aşırı pahalı bir kulaklık olduğundan benim için şimdilik hayallerde kaldı. Arctis Pro hiç kullanmadım. Eğer bütçeniz yetiyor ise bence Nova Pro'dan şaşmayın.
 
Nova pro kablolu kullanıyorum. Böyle bir ses kalitesi olamaz. Hele 5.1 kanallı bir film izliyorsanız inanın sinemaya gitmenize gerek yok. Arka plandaki ayak seslerini fısıltıları bile duyuyorsun aynı sinemadaki gibi. Müzik dinlemek müthiş keyifli ama Flac indirmeni tavsiye ederim. Başlarda kulaklarımı yaktı ben kulakiçi kulaklığa alışık biriyim ama zamanla alıştım buna. Ses yüksekliği için şunu söyleyeyim son sese getirirsen rahatsız edici bir yükseklik oluyor. Kendi DAC ünitesi sayesinde kayıpsız ses vermeyi zaten garanti ediyor bu kulaklık. Lakin kablolu olan kablosuz olandan daha yüksek kalite ses veriyor bunu da not et. Kablolu dışarıya müthiş ses veriyor bu arada.
 

Geri
Yukarı