Okulda nefsi müdaafa disiplin suçu sayılır mı?

  • Konuyu başlatan DEEZ
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 533
Hayır okul içindeki herhangi bir olayda veliler aranır ve sorun çözülür. Okul dışında taşmaz eğer karşındakinin ailesi de serseri değilse.

O da sicilini kirletmek istemez. Normalde o serseri tiplerden değil diye biliyorum. Okulda bile dokunmaya korkuyorsa. Dışarıda daha çok korkar.
 
Çok doğru bir tutum sergilemişsin, olayları idare etmende de bir hata yok, okuduğum kadarıyla konuşuyorum, ancak olayların perde arkasını tam olarak bilemem... Benim çıkarımım olayları kavgaya kadar ilerletmene gerek yok, bu arkadaşın tavrı, kışkırtması ve tehditleri bile okul içerisinde disipline aykırı bir hareket, gidip yönetime tehdit ve kavga konusunda endişelerinizş belirtin, gerekeni yapılır diye düşünüyorum.

Arkadaşlarla anlaştık uzlaştık. Sınıfa artık yabancı girmesini engelleyeceğiz. Kim olursa olsun. Genel olarak sınıf rahatsızmış zaten özellikle bu ikiliden. Bir sınıfın ortasında üremedikleri kaldı ayıptır söylemesi. Herkes benim arkamda olduğunuda açıkca belirtti. Herkes her şeye şahit oldu çünkü. Sınıf öğretmeninede haber verilecek. Kısaca bu saatten sonra bana saldıramaz. Denersede direkt haklı ben oluyorum. Şimdilik sorun çözüldü ama hayırlısı.
 
Yok hocam bu böyle triplere giriyorda. Bir şey değil zargananın teki. Çevresi falanda yok. Boyu uzun sadece. Beni zayıf görmüş kısaca. Daha önce yine böyle olaylar çıktı ama olaya girdiği kişi fitnessçı iri biri olduğu için yememiş olayları ilerletmeye.

Hiç efor sarf etmemek adına veline de ya okuldaki rehber hocana falan durumu izah etmeni öneririm
 

Yeni konular

Geri
Yukarı