Çözüldü Dermoshark Top75 için klavye uygulaması var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Ses hissiyatı nasıl acaba dostum ? Ben Red Switchli SS 7 Apex Ghost Edition kullanıyorum ve eski tip bu switchler red bile olsa çok sesli geliyor artık. Tok sesli ve yazım hissi premium bir klavye arıyorum. Bir de çift basma sorunu baya varmış tuşlar çabuk tetiklendiğinden, uygulamayla bu düzeltilebiliyor mu ?
 
Son düzenleme:
Ses hissiyatı nasıl acaba dostum? Ben red Switch'li SS 7 Apex ghost Edition kullanıyorum ve eski tip bu Switch'ler red bile olsa çok sesli geliyor artık. Tok sesli ve yazım hissi premium bir klavye arıyorum. Bir de çift basma sorunu bayağı varmış tuşlar çabuk tetiklendiğinden, uygulamayla bu düzeltilebiliyor mu?

Hocam ben dün aldım bugün sabah elime ulaştı ses ve kalite olarakdan bence çok tatmin ediyor şu an beni sabahtan beri kullanıyorum. İlk 75% klavye deneyimim aşırı hoşuma gitti sesi, görüntüsü, hissiyatı, kalitesi her şeyi. Tek sıkıntım diğer klavyemden daha hassas tuşları Switch'den kaynaklı sanırım ama oda sorun değil aslına bakınca çünkü direk alıştım şu an açıkçası.
Bence sizin istediğiniz gibi tok sesli ve premium hissi veriyor gerçekten. Altta bıraktığım SS de tuş hassasiyeti ayarlanıyor driver üzerinden.
DARMOSHARK-TOP75机械键盘驱动下载 - Darmoshark 是Motospeed电竞旗下专注高端市场的游戏外设品牌 driver linki bu da lazım olursa.

1709924979997.png
 

Geri
Yukarı