Türk Telekom internette download hızı düşüyor

Hocam elektrikçi vasıtası ile kontrol ettirdim. Kabloların değerlerine baktı, hiçbir problem yok senin problemin TTNET ile anca onlar çözebilir dedi. Peşine BTK üzerinden durumu izah ederek ekran görüntüleriyle şikayet kaydı açtım. Onda da beni arayıp altyapınız konrol edildi ekiplerimiz düzeltti deyip kaydı kapattılar. Aynı akşam tekrar 0.05'e düştü hız :D bende de sra ve bitswap ayarı olan 2.4 GHz modem var siz sra ve Bitswap'ı kapatarak mı deneme yapıyorsunuz. Şu anki durumunuz nedir? Hala çözülmezse dediğin gibi Twitter üzerinden bildiride bulunacağım.

Kral Türk Telekom'a ait olan modemlerde hıızım düşüyor 2.4 GHz olan modemi takınca sra ve bitswap ayarrlarını açıyorsun oyle dene ben hız düşmesi yaşamıyorum ama bu sefer de DSL ve internet ışıkları sabit kalması gerekirken yanıp sönüyor bağlantı sorunu var bu sefer de her türlü sıkıntı var yanı kral bana Instagram adresin filan varsa atma şansın var mı nerede oturuyorsun iletişime geçelim.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Görüntüsü (21).png
    Ekran Görüntüsü (21).png
    64,1 KB · Görüntüleme: 14
Hocam bence bu değerler doğru ise iç tesisatınızı yeniden yenileyin ya da ankastreye kısa kablo bağlayıp test edin.
 
Hocam değerler doğru ise hat zayıflamanız download tarafında yüksek gözüküyor iç tesisatınızı yeniden yenileyin elektrikçi çağırabilirsiniz.
 
Türk Telekom ekipleri bana hat değerlerleirnde hiçbir sorun yok diyor olsa böyle bir şey gerekli müdehaleyi yaparız dedi.
Hocam öncelikle iyi akşamlar. Konu başında yazdığınız VC220 G3u Tp link modeminin yazılımı hatalı. Bu modemle ilgili çok şikayet var. Aynı sorunu 1 yıl önce ben de yaşamıştım. Modemi kapatıp açınca düzeliyor bir süre sonra tekrar hız düşüyordu. Sorunu modemi değiştirerek çözmüştüm. Eğer hatta gerçekten sıkıntı yok ise yüksek ihtimalle kullandığınız modemlerde sorun var. Ki VC220 modelini hala kullanıyorsanız kullanmayın hiç çöp bir modem. Hatalar (pkts) değerleri sürekli artıyor o modemde. Farklı ve Türk telekom a ait olmayan bir model deneyin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı