7 bin TL telefon önerisi

  • Konuyu başlatan AdoBe
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 341
Bütçe
6-7k TL
Realme C55 kullanıyorum yaklaşık 9 aydır sorun varsa cevaplayabilirim.

Hocam benim şu anki telefonum C55 ve bence tam bir performans ürünü kamerası açık alanda çok iyi iş yapıyor kamerada tek eksi bana göre geniş açının olmaması. Akıcılık konusunda ise normal bir düzeyi var bana göre. Bataryası oyun oynamadığınız zamanlarda iyi gidiyor ben tekrar alacak olsam C55 alırdım. Geçen haftalarda da Android 14 güncellemesi geldi telefona. Umarım kendiniz için en iyisini bulursunuz.

Android 14 ne zaman geldi hocam bende yok hala?
 
Realme C55 kullanıyorum yaklaşık 9 aydır sorun varsa cevaplayabilirim.

Hocam öncelikle iyi niyetiniz için teşekkür ederim. İlk sorum AMOLED ekrandan geçecek olduğumdan dolayı AMOLED ekranı çok aratır mı? İkinci sorum ise bataryası oyun harici günlük Instagram + WhatsApp gibi uygulamalarda 2-3 günü rahat çıkartır mı? Çünkü bi yakınımda Realme C15 var 6000MAH bahsettiğim kullanımda 4 günü bile görüyor batarya süresi.
Cevaplarınız için tekrardan teşekkürlerimi takdim ediyorum hocam.
 
Hocam öncelikle iyi niyatiniz için teşekkür ederim. İlk sorum AMOLED ekrandan geçecek olduğumdan dolayı AMOLED ekranı çok aratır mı? İkinci sorum ise bataryası oyun harici günlük Instagram + WhatsApp gibi uygulamalarda 2-3 günü rahat çıkartır mı? Çünkü bir yakınımda Realme C15 var 6000MAH bahsettiğim kullanımda 4 günü bile görüyor batarya süresi.
Cevaplarınız için tekrardan teşekkürlerimi takdim ediyorum hocam.

Öncelikle ekranı tatmin edici seviyede cihazın. Akıcı ve güzel bir ekranla geliyor AMOLED ekrandan geçerken rahatsız edebilir ama haberiniz olsun. Ekran parlaklığı biraz sıkıntılı gün içinde hiç sorun olmuyor ancak güneş altında Full parlaklıkta bile rahat gözükmüyor tabii görüyorsunuz yine. Şarj konusunda cihaz bana göre yeterli ben gün içerisinde çok uzun saatler telefon ile vakit geçiriyorum ki yaklaşık 10 15 saat civarı kullanıyorum sabah 6 da 100 olan şarjım neredeyse tamamen kullanımla öğlen 4'te %30 civarıydı ve ardından tekrar şarja taktım ve tamamen doldurmadım şu anda ise şarjım %24. şarj beni tatmin ediyor çok kullanmıyorsanız çok rahat yetecektir.
 

Geri
Yukarı