YKS nasıl çalışılır?

Mr.Mehmet112

Femtopat
Katılım
6 Ağustos 2023
Mesajlar
86
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba şu an bir meslek lisesinde 12.sınıf öğrencisiyim bir yandan staj yapıyorum. Normalde üniversite istemiyordum fakat sonradan kararlarım biraz değişti. Temelim çok iyi değil bu sene mezuna bırakmayı düşünüyorum. TYT'de 30 40 arası netlerim geliyor. AYT olarak hiç bilgim yok çalışmadım da daha öncesinde ders olarak da görmedim. Mesele şu ben nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmiyorum nasıl çalışmam gerektiği konusunda bir fikrim de yok. Dün bir matematik kampına başladım. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Nasıl bir program yapmalıyım? Hedefim ilk 75 bin ve sayısal olarak gireceğim. Şu an çalışabileceğim ortalama günlük 4 saatim var okul bittikten sonra artacak. Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
 
hacı 2 yılda 4 yıl istiyorsun temelkimde iyi değil diyon günde 8 saat çalışarak ve kurs yardımı ile seneye kadar halldersin diye düşünüyorum.
 
Hacı 2 yılda 4 yıl istiyorsun temelkimde iyi değil diyorsun günde 8 saat çalışarak ve kurs yardımı ile seneye kadar halldersin diye düşünüyorum.

9. sinifim iyi değildi karantinadan dolayi. 10.sinifim bayağı iyi geçmişti 10.sinif konularına biraz çalışıp halledebilecek düzeydeyim ne yapsam etsem bilemiyorum gerçekten ya.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı