CS2'de güven faktörüm %0

Yanlış olma ihtimali var.
O FACEIT içerisindeki olmasın?
Yukarıda anlattığım ortalama bir algoritmayı kullanıyor. Gerçek CS güven faktörüyle bağlantılı değil. FaceIT finder sadece steam hesabınıza uzaktan şöyle bir göz atıyor, bazı verilere göre uydurma bir rakam söylüyor.

Güven faktörünüzün öğrenmenin tek yolu, gerçekten güven faktörünün normal olduğuna inandığınız birisiyle lobide oyunu başlatmaya çalışmaktır. Böylelikle güven faktörü yüksek olan kişi, düşük olanı tespit edip oynamaktan vazgeçebilir ve size bunu söyleyebilir. Başka bir yolu yoktur.
 
Gösterdiğiniz sitenin güven faktörünüz hakkında doğru bilgi vermesi mümkün değil. Çünkü elinde yeterli bilgi yok ve güven faktörünü nelerin etkilediği bilgisi Valve tarafından paylaşılmadı. Sadece oynama saatine, yılına ve yasaklanan arkadaşlara bakılarak da güven faktörü ölçülmez. Güven faktörünü etkileyen pek çok unsur vardır ve siz kendi güven faktörünüzü doğrudan göremezsiniz. Bu sitelere itibar etmeyin.
Oyunu kurallarına göre oynayın, Steam hesabınıza telefon numarası ekleyin ve topluluğun aktif bir üyesi olun. Güven faktörünüz yükselecektir zaten.

Daha fazla bilgi: CS2 - Güven Faktörü Eşleştirmesi
 

Yeni konular

Geri
Yukarı