Giuiletta 1.6 jtd alınır mı?

Valla yedek parça ve usta durumu çok önemli ama bu araçta bunların imkanın düşük olması nedense beni soğutmadı :D , yaşadığım şehirdeki ustaları falan araştırıp artık duruma göre bakıcaz
 
Dış kaporta teminatı biraz sıkıntılıymış bende öyle okudum, ama Fiat grubu olduğu için ve aynı motoru Fiat'ın arabalarında kullandıkları için mekanik aksam masrafı çok pahalı olmaz diye düşünmüştüm, bir bilginiz var mı bu konuda

Jtd motoru araştırmadım ama Fiat grubuysa parçasını bulursunuz. Fiat'a bakan ona da bakar.

Jtd Multijet motormuş. Doblo Fiorino linea Egea hepsinde kullanılan motor.
 
Jtd motoru araştırmadım ama Fiat grubuysa parçasını bulursunuz. Fiat'a bakan ona da bakar.

Jtd Multijet motormuş. Doblo Fiorino linea Egea hepsinde kullanılan motor.
Hocam mekaniği ile ilgili bilgim yok benim demeye çalıştığım üst kapak italyadan bekleyenler bile minimum 25-30 gün bekliyor bu süreç göze alınıyorsa alınır araç alan arkadaş için diyorum.

Sevgili forumcular, bahsi geçen araç 2010 veya daha yeni bir araç. Ben kendş 1992 model Ford'uma şıp diye parça bulabiliyorsam o araca da parça bulunabilir.
Ne alaka hocam?
 
Sevgili forumcular, bahsi geçen araç 2010 veya daha yeni bir araç. Ben kendş 1992 model Ford'UMA şıp diye parça bulabiliyorsam o araca da parça bulunabilir.

Arabanın tutulması ve parça tedariğinin olması önemli. Ona kalırsa bende 82 Mercedes'e parça bulabiliyorum ama ona bulurken bile zorlanıyorum.

Hocam mekaniği ile ilgili bilgim yok benim demeye çalıştığım üst kapak İtalya'dan bekleyenler bile minimum 25-30 gün bekliyor bu süreç göze alınıyorsa alınır araç alan arkadaş için diyorum.

25-30 gün yine iyi hocam. Biz 3 ay beklediğimi bilirim.
 

Geri
Yukarı