Sürprizbozan Kingdom Come: Deliverance görevi gözükmüyor

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Zbyrtmr

Kilopat
Katılım
3 Temmuz 2018
Mesajlar
2.217
Çözümler
13
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060
R5 5600X
16GB 3200MHZ RAM
500GB M.2 SSD
MSİ B550M-A PRO
Cinsiyet
Erkek
Selamlar, Kingdom'a başladım. Oyunun yaklaşık 30. saatindeyim. Oyunda şu an iki tane ana görevim var. Mesela birisi sör divish ile konuş. Fakat görev seçili olmasına rağmen haritada nerede olduğu gözükmüyor, herhangi bir işaret yok. Yan görevler, etkinlikler vesaire gözüküyor onları kaldırıp seçebiliyorum. Fakat ana görevler bir türlü gözükmüyor. Şey diyecek olursanız "o görev yerini senin bulman gerekiyor olabilir mi?" hayır, çünkü normalde gözüküyordu fakat ben kasılmak için yan görevlere abandım. Sonra sıkıldım ana görevi yapayım dedim, seçiyorum fakat yer gözükmüyor. Hani belki şu an aktif olan yan görevi bitirmem lazımdır dedim. Bitirdim fakat yine gözükmüyor.

Oyunu modlamıştım. Bütün modları sildim, oyun dosyalarını doğruladım. Herhangi bir eksik yok. İnternette çözümünü de bulamadım. Yardım eden herkese şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O görevin üstüne tıkla ve "e" ye bas. Bir de yay kullanırken ekranın ortasında nişangah olmasını istiyorsan bu kodu yaz "wh_pl_showfirecursor 1"
 
O görevin üstüne tıkla ve "e" ye bas. Bir de yay kullanırken ekranın ortasında nişangah olmasını istiyorsan bu kodu yaz "wh_pl_showfirecursor 1"
Görevi zaten seçiyorum, "e" ye basıyorum yani. Yayı da dediğin gibi kullanıyordum eyvallah.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı