xDrive anka alınır mı?

Bütçe
7000
Hocam arkada bel destek yastığı var ve çok iyi iş görüyor. Çok bel ağrısı yaşayan birisi olmasam da eskiden sandalyede otururken belim ağrıyodu fakat bu koltukta 6-7 saat oturmama rağmen böyle bir durum söz konusu olmadı. Ben şahsen çok memnunum.

Ama bu da yine tamamen kişisel bir yorum, boy ve kilonuza göre durum değişebilir.
 
Şu anda kullanıyorum hocam gayet memnunum fakat kurulumu çok zorladı tek başıma . Ürünün kumaş olanını kullanıyorum bende gayet rahat 15 gündür kullanıyorum şimdilik memnunum. Ama bana gelen kargoda 1 adet vida eksik çıktı ve gönderdikleri alyan çok dandikti kendi malzememi kullandım. Firmaya wp üzerinden yazmama rağmen geri dönmediler bu eksik için . Bi sorun olursa dönerler mi müşteri desteği nasıl ondan emin olamadım. Onun dışında öneririm.
Hocam, konuma gelir misiniz?
 
Arkadaşlar ürünü 1 ay oldu tam olarak kullanıyorum. Ama maalesef bayağı sıkıntılı çıktı ki dün xdrive Ankara şubesine de gittim. Hiçbir şey yapmadılar 50 km yol gittim yaptıkları şey aynı benim yaptığım gibi yan mekanizmaları sıkıştırmak oldu boşu boşuna yakıt harcadım. Ürün daha 1. ayı dolmadan sabitken arkaya doğru boşluk hissiyatı vermeye başladı firmayla görüştüm esneme payı diye bir şey var dediler . Şimdiden gıcır gıcır ses geliyor alt mekanizmalardan. Firmaya alt mekanizma için yedek parça talebinde bulundum arızalı diye ama kendileri bunun normal olduğunu falan söylediler. Alyan takımı bile aldım belki 5 defa söktüm baştan kurdum ama nafile. Kısacası 7000 tl para verdim ama keşke 300-500’e fileli bir çalışma koltuğu alsaydım. İlk kez oyuncu koltuğu aldım ve inanılmaz pişmanım maalesef.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı