Kablosuz kulaklık ile kablolu arasında gecikme farkı var mı?

Oyun performansı ve müzik performansı nasıl hocam ? Gerçekten şu 3 kulaklık arasında sıkıştım kaldım karar veremiyorum.


Neden ?
Özellik bakımından içlerinden en iyi seçenek Arctis olan attığım linkteki gibi padleri ve kafa bandı Wicked qushions'dan alıp daha kalitelisi ile değişme şansınız ve tarzınıza göre desenli hale getirme şansınız oluyor ama GPROX'in kaliteli pedine ulaşması biraz sıkıntı.

 
Ha orası öyle hocam sormayın. Ben beyaz sistem dizecem diye canım çıktı. Almak istediğim ne varsa beyazını bulmak çok zor.
Teknolojide çok hızlı kirleniyor hocam, ondan üretmiyolardır sanırım. Benim beyaz ekipmanlarım deli gibi kir tutuyor aldığımdan beri, temizlemekle uğraşmıyorum bile 1-2 yıl geçince değiştiriyorum.
 
Oyun performansı ve müzik performansı nasıl hocam? Gerçekten şu 3 kulaklık arasında sıkıştım kaldım karar veremiyorum.

Neden?

Oyunlarda gayet iyi. Müziklerde bir şey beklemeyin yani bir bang ya da Marshall değildir ama genel olarak çok iyi. Öte yandan ben G PRO'ya da V2 Pro önerebilirdim çünkü sürücüleri vs. daha iyi bundan.

Ha orası öyle hocam sormayın. Ben beyaz sistem dizeceğim diye canım çıktı. Almak istediğim ne varsa beyazını bulmak çok zor.

Bende de beyaz var ama bir süre sonra sıkıyor. Estetik olarak set harika duruyor bakımı zor silip durmanız lazım. Bütçeniz çok zaten G PRO ve V2 Pro'ya detaylı bakıp seçebilirsiniz üzmez ikisi de.
 
Neyse hocam konuya son kez yazıp bırakıcam. Nova Pro almadığınız sürece 6300TL'den 9500'e çıkıp G PROX 2 almanızın bir etkisi olmaz hatta uzun süreli kullanacaksanız kulak pedlerini bulmakta sıkıntı yaşarsınız ve kafa bandı da bütünleşik olduğundan kirden arındırma problemi olabilir. Uzun süreli kullanmak için alıyorsanız Arctis nova 7 alın aradaki performans farkı zaten birbirine yakın olacaktır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı