MSI Servispoint ürünü geç gönderdi

Soniccc

Hectopat
Katılım
6 Mayıs 2017
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
MSI B250 Gaming M3 Anakart almıştım 1 ay önce ve maalesef arıza verdi anakartım. Türkiye'de MSI'n tek yetkili servisi olan Servispoint'e yolladım. Ve laubali bir yaklaşımları oldu zaten sikayetvar.com da Servispoint'in şikayetlerinde şikayetim var okuyabilirsiniz. Aşağıya koyacağım linkini. Beni 2 hafta ürünümün tamir edildiğini ve gönderileceğini söyleyerek oyaladıktan sonra ürünümün değişim olacağını yani benim boşuna beklediğimi aldığım yerden yenisini almam gerektiğini söylediler. Bununla da bitmedi zaten sonra da uğraştım bayağı. Sonuca gelecek olursak alacağınız MSI ürünün bozulmayacağına inanıyorsanız alın ama ben şanssız bir insanım zaten alacağım parçayı da ne hayallerle aldım kesin bir şey çıkar diyosanız MSI almayınız önermem. Ama sizin tercihiniz tabi. Ben sadece bilgilendirmek istedim. Okuduğunuz için teşekkürler.
ServisPoint Söyledikleri Zamanda Göndermiyorlar!
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende laptop yollamıştım, fanım bozuktu. 5 gün sonra yolladılar memnun kalmıştım ama her gün adamları arayıp bilgi alıyordum. Kendileri bana üründe parça değişimi olursa bana yollama süresinin uzayacağını söylemişlerdi. Kısacası ben memnun kaldım. Ancak sizi bilgilendirmemeleri ve size ilgi göstermemeleri çok yanlış olmuş.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı