Sade Windows 7 sürüm önerisi

biadsiz

Kilopat
Katılım
3 Ağustos 2016
Mesajlar
458
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Windows 10 kullanıyorum ama içindeki kendi programları, tasarımları, iconlar beni rahatsız ediyor. Onun için işletim sistemi arıyorum aklıma Windows 7 geldi. Windows 7'nin Lite sürümlerine falan baktım kafama uyanını bulamadım. Aradığım şey bütün gereksiz özelliklerden arındırılmış bir Windows 7 en sade, saf hali bilen varsa yardımcı olabilir mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10'dan 7'ye mi geçeceksin cidden? Neymiş karışık gelmiş. Bırakın artık bunları. Evet, ilk kullandığımda bana da çok garip, zor, değişik gelmişti. Gözüm W7 arıyordu. Ama şimdi burnundan girip ağzından çıkabiliyorum. Yani hemen pes etme. Alışmaya çalış.
 
Yani Windows 10'un getirdiği bir sürü yenilik ve kolaylık var. Benim en çok işime yarayan birden fazla masaüstü açabilmek. Şahsen bir uygulamanın tıkandığı zamanlarda çok işime yaramışlığı var.
 
Windows 10'u kötülemiyorum benim bir huyum var içime sinecek. Windows 7'nin sadeliğinin bana verdiği hissiyatı Windows 10'nda bulamadım. Ultimate felan değilde. El ile Windows 7'yi daha stabil hale gelmiş sürümü yok mu, Windows'un kendi sürümü olmasına gerek yok başka geliştiriciler tarafından iyileştirilmiş bir sürüm yok mu?
 
DX12 zorunlu oluncaya kadar Start8'li Windows 8.1'e devam.

Eski ve hantal sistemde Windows 7'ye devam.

Daha eskiler tarih oldu zaten... :)
 
Ev kullanıcısı için windows 7 ultimate gereksiz arkadaşlar.
Hangi ev kullanıcısı bitlocker kullanıyorki.

O ultimate öneren kişi bile çoğu özelliğinden habersizdir yani :D
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı