Çözüldü Samsung 300E Sierra 10.12.6 Kurulumu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Arif Taban

Kilopat
Katılım
2 Nisan 2014
Mesajlar
184
Makaleler
1
Yer
Istanbul, Turkey
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bugün dizüstü bilgisayarıma Sierra 10.12.6 kurmaya çalıştım. Önceden bir çok kez kurmuştum. Ancak bu sefer kurulum ekranının son kısmına doğru 16 saniye kala görsellerde de göründüğü gibi takılı kalıyorum. MacOS'u önceden kolayca hem masaüstüme hem dizüstüme kurardım. Sanırım yeteneklerimi kaybediyorum :D

Sistem Özellikleri:
  • İntel Core İ3 2350M
  • Nvidia GTX 520MX
  • Intel® HD Graphics 3000

1.png
2.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tekrardan yazdırmadan önce USB belleğinizi tamamen biçimlendirin, EFI bölüntüsü dahil tamamen biçimlendirin ardından yeniden yazdırın.
 
İmaj hatalı yazılmış olabilir. Tekrar yazdırıp deneyin.
Tekrardan yazdırmadan önce USB belleğinizi tamamen biçimlendirin, EFI bölüntüsü dahil tamamen biçimlendirin ardından yeniden yazdırın.
Sanıyorum ki sorun HDD imiş. MiniTool bootable USB kullanarak MBR'den GPT'ye dönüştürdüm. Daha sonra Wipe disk işlemini uyguladım. Diski biçimlendirdim ancak NTFS, FAT32 gibi değil. Bir formatı olmadan bölüm oluşturdum sadece. Şu an Sierrayı kurmuş durumdayım. HD Graphics 3000 384MB gözüküyor. Sanırım sıkıntı yok. Arada görsellerdeki gibi oluyor ama sürekli ekranda duran karaler değil. Onun haricinde klavyemi işlevsel kullanamıyorum. Numpad çalışmıyor ve kısayol tuşlarını kullanamıyorum. Örneğin en temelde ekran görüntüsü almak gibi. Ama bunu nasıl çözerim bilmiyorum.
1.png
2.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Grafikle ilgili aşağıda ki gibi bi sıkıntım var pencereyi kapatıp açılınca düzeliyor. Bi de button ve simgelerde böyle bozulmalar olabiliyor. Ya da bazı yerlerde kapatıp açınca pencereyi düzelen scratchler.
Capture+_2017-08-24-11-33-10-01.jpeg


Bunun dışında klavyedeki sorunu aşağıda ki videodan izleyebilirsiniz.
https://goo.gl/photos/tqshDknGUejS5bAh6
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı