İthalatçı Note 8 vs Samsung Garantili S8 Plus

İthalatçı garantili bir telefonu fiyatı ne olursa olsun gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Samsung garantili bir cihazın fiyatı ile ithalatçı garantili fiyatı arasında 1000 lira oynuyor. Adam yazmış " ithalatçı garantili telefon alıp riske girmem, ya düşürür ekranı kırarsam?". Sanki distribütör garantili olunca ekranı ücretsiz değiştiriyor. İthalatçı garantide 2 yıl boyunca anlaşmalı firma tıkır tıkır teknik servis hizmeti sunuyor. İnsanların bu kadar önyargılı olmasını sağlayan faktörler ise sponsorluklarla ayakta kalabilen teknoloji siteleri ve kulaktan dolma bilgilerle tecrübe edinmemiş üyelerin yorumları. Hemen hemen tüm teknoloji kanalları sizi ithalatçı garantili telefon almaya teşvik etmez. Ederse firmalar inceleme için telefon göndermez. Sorsan kendi kullandığı telefon ithalatçı garantilidir. İthalatçı garantili telefonlara yurt dışından alınmış garantisiz telefon muamelesi yapmayın bence. Para kolay kazanılmıyor. Hala güvenemiyorsan fixpack yaptırt tavsiye etmesem de. Note 8 al keyfine bak. Paran cepte kalsın.
 
Bende o fiyat seviyelerinde İthalatçı Garantili cihaz almayı mantıklı bulmuyorum. 1000TL kar edeceğim diye cebinizden daha fazla miktarda para çıkma ihtimali olan bir durum.
 
Örnek verir misin? Ne olabilir mesela?
Aldığımız telefonlar elektronik cihazlardır. Bu bağlamda donanımsal olarak fabrika çıkışlı yada kendiliğinden oluşan sorunlar meydana gelebilir. Bunlar ekranından tutunda batarya, anakart, kamera sorunları vb. diye uzayıp gider. Bu parçalarda ucuz değildir.
Normal TR garantili cihazlar herhangi bir sorunda bizi uğraştırırken İthalatçı garanti bize ne yapmaz. İnternetten ithalatçı garanti firmların çok sayıda şikayet aldığını görürsünüz. Kim ne derse desin yine en iyi TR garanti firmaları müşterinin sorunlarını çözüyor, sonrasında ise İthalatçı firmalar .
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı