Superbox alacağım da arkadaşlar iyi çeker mi bilmiyorum. Nasıl anlarım?
Telefon mobil verin nasıl çekiyorsa ona benzer çeker.Superbox alacağım da arkadaşlar iyi çeker mi bilmiyorum. Nasıl anlarım?
türkcell 50 mpbs çekiyordu iyi miTelefon mobil verin nasıl çekiyorsa ona benzer çeker.
Şuradan altyapınızı kontrol edin, 4.5g veya 5g alabiliyorsanız kağıt üstünde en az 100-300mbps olur internetiniz, daha sonra speedtest sitesinden "telefonunuzun interneti ile" internet hızınıza bakın, ortalama alacağınız hızı görürsünüz.türkcell 50 mpbs çekiyordu iyi mi
"Adresinizde Superbox alt yapısı bulunmamaktadır. Farklı bir adres için talepte bulunabilirsiniz." diyo ne yapabilirimŞuradan altyapınızı kontrol edin, 4.5g veya 5g alabiliyorsanız kağıt üstünde en az 100-300mbps olur internetiniz, daha sonra speedtest sitesinden "telefonunuzun interneti ile" internet hızınıza bakın, ortalama alacağınız hızı görürsünüz.
"Adresinizde Superbox alt yapısı bulunmamaktadır. Farklı bir adres için talepte bulunabilirsiniz." diyor ne yapabilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.