Tata Telco 2000 Nasıldır?

CanAygun

Hectopat
Katılım
16 Ocak 2014
Mesajlar
240
Arkadaşlar babam az önce aradı ve Tata ilanlarına baktırdı.

Aramızda Tata sahibi olan arkadaşlar var mı? Ya da bu araba hakkında bir şeyler bilen? Yorum almak istiyorum.
Tata Telco 2000 klimalı alacağız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Valla ilk başta hindistan malı diye insan bir geri çekiliyor ama Jaguar ve Land Rover'ı satın alan adama ben saygı duyarım. :)

Fiyatı yüzünden tercih edilebilir bence.
 
2 sene önce araba almayı dusunurken galerılerı gezıyodum. Fiyatı dıkkatımı çektı tata ya da baktım. Hatta deneme sürüşü yaptım. Belki sizi yolda bırakmaz ama malzeme kalitesi olarak gerçekten çok dandik. Kapı yanlarındaki korumalar sanki uhuyla tutturulmuş dikkatle baktıgımda kabarmış görunuyodu. Yani bence bulaşmayın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence mal taşımayacak, araziye sürmeyecek veya kasaya doluşacak kalabalık bir aileye sahip değilseniz yani büyüklük önemli değilse gidip sedan tarzı bir araç almanızı tavsiye ederim. Ayrıca araç 2000 motor hem vergisi fazla olur hemde çok yakar diye düşünüyorum. Yine de tercih size kalmış. :)
 
Tata İndica 2005 Model 1.4 Tdi var bizde de. Malzeme kalitesi kötü diyorsunuz evet doğru ama fiyatını göz önüne alarak değerlendirmek lazım.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı