Anasayfa Haber Yeni iPhone Modelleri Tanıtıldı, iPhone Fiyatları Düştü

Yeni iPhone Modelleri Tanıtıldı, iPhone Fiyatları Düştü

en çok satan iPhone modeli

Yeni iPhone modellerinin tanıtılmasıyla beraber eski iPhone fiyatları düştü.

Apple, beklenen etkinliğini gerçekleştirdi ve bir süredir gündemde olan iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max modellerini duyurdu. Bu gelişmeyle beraber App Store’dan iPhone XS modellerini kaldıran Apple, aynı zamanda eski iPhone fiyatları üzerinde de bir takım değişikliğe gitti.

eski iphone fiyatları

iPhone Fiyatları Düştü!

Bildiğiniz üzere Apple, etkinlikten saatler önce Apple Store’u yeni ürünleri ve fiyat güncellemelerini yapmak amacıyla geçici bir süre kapatmıştı. Bununla birlikte Apple Store’a yeni ürünleri ekleyen teknoloji devi, aynı zamanda eski iPhone fiyatları üzerinde de bir takım değişikliğe gitti.

Bildiğiniz üzere Apple, iPhone XR’ı 7.399 TL‘den satışa sunmuştu. Fakat, yeni iPhone modellerinin tanıtılmasıyla beraber bir düzenlemeye giden Apple, iPhone XR‘ın 64 GB‘lık versiyonunu 6.499 TL‘den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor.

Bunun yanı sıra 128 GB‘lık versiyonunda fiyatını 7.799 TL‘den 6.949 TL‘ye indiren Apple, bu kısımda yaklaşık olarak 450 TL‘lik bir indirime gittiğini gözlemlemekteyiz.

iPhone 8  Plus Fiyatı 5.999 TL Seviyesine Geriledi

Yeni iPhone modellerinin tanıtılmasının ardından iPhone 8 ve iPhone 8 Plus fiyatı da düştü. Bu kısımda yapılan düzenlemesi sonrası iPhone 8, 4.999 TL başlangıç fiyatıyla satışa sunulurken, iPhone 8 Plus ise 5.999 TL‘den başlayan etiket fiyatıyla satışa sunuldu.

Apple Watch Series 3 Fiyatı 1.499 TL’ye Düştü

iPhone 11 modellerinin yanı sıra Apple Watch Series 5 modelini de duyuran Apple, Series 3‘ün de fiyatının 199 dolara düşürüldüğünü müjdelemişti.

Bu gelişmeyle beraber Apple Watch Series 3′ün 1.499 TL‘den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğunu da gözlemlemekteyiz. Son olarak hemen aşağıdan yer alan bağlantılardan yeni iPhone modelleriyle ilgili detaylara ulaşabilirsiniz.

iPhone 11 Tanıtıldı! iPhone 11 Fiyatı ve Özellikleri