Anasayfa Haber Need For Speed Hot Pursuit Remastered Duyurulabilir

Need For Speed Hot Pursuit Remastered Duyurulabilir

Need for Speed Hot Pursuit Remastered

Güvenilir kaynaklarca elde edilen bilgiler doğrultusunda EA Games’in Need For Speed Hot Pursuit Remastered üzerinde çalıştığı iddia edildi.

EA Play 2020 etkinliğinde popüler oyunların remaster’ları üzerinde çalıştığını belirten EA Games, yapmış olduğu açıklamalarla oyuncuları bir hayli heyecanlandırmıştı. Bu açıklamalarından sonra EA Games son birkaç gündür BF3 Remastered gibi yapımlar ile sık sık gündeme gelmişti. Bunun yanı sıra kısa bir süre önce Need For Speed Underground 3 söylentileriyle de gündeme gelen yapımcı firmanın, bugün ise Need For Speed Hot Pursuit Remastered üzerinde çalıştığı iddia edildi.

Şimdilik söz konusu bu iddialara EA ve Criterion Games cephesinden herhangi bir cevap gelmedi. Ancak VentureBeat’ten Jeff Grubb‘un güvenilir kaynaklardan elde ettiği bilgilere göre yapımcı firmanın, yeni NFS oyunu yerine 2010 yılında piyasaya sunulan NFS Hot Pursuit üzerinde çalıştığını görmekteyiz. Ayrıca EA Games’in Switch için 7 farklı oyun üzerinde de çalıştığını da ifade eden VentureBeat editörü, bu oyunların ise en geç 2021 yılı içerisinde piyasaya sunulacağının da altını özellikle çizdi.

Bununla beraber bahsi geçen NFS oyununun Nintendo Switch konsoluna çıkacağına da dikkat çeken Jeff Grubb, aynı zamanda yeniden geliştirilen yapımın PS4, Xbox One ve PC platformlarına geleceğini de belirtti.

Söz konusu bu söylentilerin ortaya çıkmasının ardından serinin birçok hayranının EA Games’e tepki gösterdiğine de şahit olmaktayız. Bu kısımdaysa serinin hayranları Hot Pursuit’ten önce Underground serisinin yeniden geliştirilmesi gerektiğini düşünüyor.


İlginizi Çekebilir: NFS Underground 3 Yakında Duyurulabilir