Anasayfa Haber EA CEO’su: Battlefield 6 Eşi Benzeri Görülmemiş Bir Deneyim Sunacak

EA CEO’su: Battlefield 6 Eşi Benzeri Görülmemiş Bir Deneyim Sunacak

Battlefield 6

Serinin hayranları tarafından merakla beklenen Battlefield 6 ile ilgili EA CEO’su Andrew Wilson önemli açıklamalarda bulundu.

Electronic Arts ve DICE bir süredir yeni Battlefield oyunu üzerinde çalışıyor. Battlefield 6 olarak adlandırılması beklenen serinin bir sonraki oyunu kullanıcılar tarafından merakla beklenirken, bugün ise EA CEO’su Andrew Wilson’dan oyuncuları heyecanlandıracak bir açıklama geldi.

Serinin yeni oyunu hakkında oldukça iddialı söylemlerde bulunan EA CEO’su, Battlefield 6’nın daha önce eşi benzeri görülmemiş bir görkemlikte olacağını dile getirdi. BF6’nın yeni nesle öncülük edeceğini de ifade eden CEO, söz konusu yapımın Battlefield hayranlarının istediği gibi bir oyun olacağının da altını özellikle çizdi.

Battlefield 6

Aynı zamanda önümüzdeki aylarda oyun hakkında daha fazla ayrıntıyı da paylaşacaklarını söyleyen Wilson, oyunun çevrimiçi moduna da kısaca değindi. Bu kısımdaysa BF6’nın çevrimiçi oyuncu sayısı ile benzersiz bir oyun deneyimini de oyunculara sunacağını müjdeleyen CEO, ayrıca yeni nesil oyunun PS5 ve Xbox Series X konsollarının sahip olduğu tüm yeniliklere destek vereceğini de söyledi.

Şimdilik, yeni Battlefield’ın ne zaman piyasaya sunulacağı bilinmiyor. Ancak, Wilson’un açıklamalarını göz önünde bulunduracak olursak, bahsi geçen oyunun ilkbaharda duyurulacağını tahmin etmekteyiz.