Anasayfa Haber Yeni Cyberpunk 2077 Yaması Birkaç Hafta İçinde Yayınlanacak

Yeni Cyberpunk 2077 Yaması Birkaç Hafta İçinde Yayınlanacak

CD Projekt RED, bir sonraki Cyberpunk 2077 yaması için önemli açıklamalarda bulundu.

Cyberpunk 2077 çıkışıyla beraber oldukça büyük hayal kırıklığı yaratmıştı. Hatta Sony,  oyundaki hatalar yüzünden Cyberpunk 2077’yi PlayStation Store’dan kaldırmış, Microsoft da para iadesi yapabileceğini söylemişti. Yaşanan bu gelişmelerden sonra ağır darbe alan CD Projekt RED harekete geçerek oyun için bazı güncellemeler yayınladı. Bu güncellemelerle oyundaki ciddi hataları gidermeye çalışan geliştirici stüdyonun CEO’su da, Cyberpunk geliştiricilerinin neredeyse yarısının halen oyunu düzeltecekleri yamalar üzerinde çalıştığını belirtmişti. Tüm bunlar yaşanırken geliştirici stüdyo yayınlamış olduğu kazanç raporuyla beraber bir sonraki Cyberpunk 2077 yaması için de bazı önemli ayrıntıları oyuncularla paylaştı.

Oyun için yayınladıkları her güncellemeden sonra oyundaki çökme sorunlarının azaldığına ve oyunun daha kararlı hale gelmeye başladığına dikkat çeken CD Projekt RED, oyun için yayınlayacakları bir sonraki güncellemenin neredeyse hazır olduğunu ve önümüzdeki birkaç hafta içerisinde yayınlayabileceklerini müjdeledi.

sonraki Cyberpunk 2077 yaması

Tabi bu güncelleme Nisan ayında yayınlanan Cyberpunk 2077 1.2 güncellemesi kadar geniş çaplı olmayacak. Fakat aktarılan bilgilere göre yayınlanacak olan bu güncellemeyle tıpkı diğer güncellemelerde olduğu gibi oyuncuların bildirildiği çeşitli hatalar düzeltilecek. Ayrıca, oyunun kalitesini artıracak bazı ince ayarların da bu güncellemeyle beraber geleceği söyleniyor.

CD Projekt RED CEO’su Adam Kicinski, Cyberpunk 2077 için yayınlanacak olan güncellemelerle ilgili bazı önemli açıklamalarda bulundu. Şimdilik bir şeyleri önceden bildirmek istemediğini ifade eden CEO, bir sonraki güncellemenin büyük çaplı olmadığını ve birkaç hafta içerisinde güncelleme için duyuru yayınlayacaklarını söyledi.

Bununla birlikte yeni güncellemelerinde yolda olduğunu müjdeleyen CEO, bu güncellemeler ile ilgili detay vermekten çekindi. Ancak yayınlanacak olan yeni güncellemelerin daha çok iyileştirmeye ev sahipliği yapacağını vurgulayan CEO, bu iyileştirmelerden sonra oyunun kalitesinin daha da artacağını dile getirdi.