Anasayfa Haber Call of Duty: Vanguard Lansman Tarihi Açıklandı

Call of Duty: Vanguard Lansman Tarihi Açıklandı

Call of Duty: Vanguard Lansman

Call of Duty: Vanguard lansman tarihi yayınlanan tanıtım fragmanı ile duyuruldu.

Activision tarafından Call of Duty: Vanguard için lansman tarihi sonunda resmen açıklandı. Paylaşılan tanıtım fragmanı ile oyunun 19 Ağustos tarihinde tanıtılacağı duyuruldu. Fragmanda hem Avrupa hem de Pasifik’in oyuna dahil edildiğini görüyoruz. Fragman ilerledikçe, çeşitli nesneler ve hurda parçaları, muhtemelen oyunun ana karakterlerine ait olan bir dizi yüz gözler önüne seriliyor. Görünüşe göre bu oyun Call of Duty: WWII’den farklı bir kadroya sahip olacak.

19 Ağustos TSİ 20:30’da Verdansk Savaşı, Call of Duty: Warzone’da başlayacak. Savaşa katılarak Call of Duty: Vanguard’ın oyun içinde dünya çapında gösterimini yaşamanız sağlanacak. Savaşta birinci kişi olarak da ödüllendirileceksiniz. Warzone’da TSİ 19:30 ile 20:29 arasında herhangi bir oyun listesinde oynamanız ve sınırlı süreli bir çifte DP, çifte Silah DP’si ile çifte Savaş Bileti DP’si elde etmeye hak kazanacaksınız.

Oyuncular tarafından merak edilen İkinci Dünya Savaşı temalı Call of Duty Vanguard için ilk görseller de geçtiğimiz günlerde sızdırılmıştı. Ek olarak, Call of Duty: Vanguard’un mevcut ve yeni nesil konsollar için 5 Kasım tarihinde piyasaya sürüleceğine dair de söylentiler bulunuyor.