[SÖZLÜK] Roblox

Roblox, Roblox Corporation tarafından 2006 yılında çıkmıştır. 2019 yılında 1 milyar kullanıcı sayısı olmuştur. Şimdi Roblox'un en popüler oyunları; Adopt Me!, Jailbreak, Meepcity, Brookhaven ve Royale High'dır. Sloganı"Powering Imagination"dır.

Son incelemeler

Artıları: Kısa ve öz.
Hayal gücünü güçlendirmek.
Artıları: Faydalı
Eksileri: Yok
Faydalı içerik.

Yorumlar

Çok toxicsin nükleer atık kadar varsın ve en kötüsüde yaşınla Flex atmak benim kardeşim var 13 yaşında o bile senden kat ve kat olgun sizin gibi insanalr midemi bulandırıyor hem Roblox'ta 1 milyar değil 3 milyon tane hesap oluşturulmuştur günde 300-500 milyon kişi aktif olur ve bunun %30'u "velet" diye hitap ettiğiniz küçük kardeşlerimizdir yaş hiçbir şeyi göstermez önemli olan kişinin olgunluğudur lütfen boş yapmayı kesin.

)) Gerçekler acıttı değil mi?
 
Eski Roblox'u öven ama 2020'de başlayan çocuklar çok cringe yapıyor oyunu.

Hayır 2020 de başlamadım. Gerçekten. 2 yıl guest olarak oynadım oyunu sonra hesap açmayı öğrendim ve bir sürü hesaplar açtım oyunu 2015-2016 senesinden beri oynuyorum yaşımsa 12 (7. sınıfım doğum günüm yaz tatilinde)
 
Hayır 2020 de başlamadım. Gerçekten. 2 yıl guest olarak oynadım oyunu sonra hesap açmayı öğrendim ve bir sürü hesaplar açtım oyunu 2015-2016 senesinden beri oynuyorum yaşımsa 12 (7. sınıfım doğum günüm yaz tatilinde)
Sana söylemek istemedim. Bazı kanallar var öyle yapıyor.
 
Roblox çöptür.

Roblox neden çöptür? Roblox oyun yapma platfor mudur? İçindeki oyunculara kötü dersin oyunlara kötü dersin? Oyunları Roblox yapmadı ki? İçinde olan kişileri veya oyunları eleştireceksen onları eleştir? Ayrıca Roblox toksik kitlesi olmadan gayet eğlenceli bir oyun platformu.
 
Son düzenleme:
Roblox neden çöptür? Roblox oyun yapma platfor mudur? İçindeki oyunculara kötü dersin oyunlara kötü dersin? Oyunları Roblox yapmadı ki? İçinde olan kişileri veya oyunları eleştireceksen onları eleştir? Ayrıca Roblox toksik kitlesiz gayet eğlenceli bir oyun platformu.
Bazı oyuncuları toxic.
 
Bu blogda Roblox'a laf edenlerin hepsi aptal hepsinin yazdıklarını okudum Roblox hakkında en ufak bilgileri yok herkes ön yargılı konuşmuş.


Brookhaven gibi oyunların kitlesi küçük yaşlı çocuklardır o yüzden oyuna girdiğinizde chatte bu tür sohbetler görebilirsiniz çünkü brookhaven basit bir evcilik tarzı roleplay oyunudur, oyuna göre oyuncu kitlesi değişir. Siz Türkiye'de yaşadığınız için oyun sizi Türk oyuncuların çoğunlukta olduğu sunuculara yönlendirir. Roblox herkesin oyun geliştirebildiği, başkalarının yaptığı oyunları oynayabileceğiniz çok güzel bir platformdur. Bilip bilmeden konuşmayı kesin burada Roblox kitlesinin %70'i velet diyenlerin 14 yaşından büyük olduğunu düşünmüyorum. Aynı zamanda Roblox ticaretin çok fazla döndüğü bir oyundur, adopt me, psx, Jailbreak gibi takas sisteminin olduğu oyunlarda acayip paralar dönüyor. Aracı sitelerde bu oyundaki itemler çok büyük paralara satılıyor. Mesela Psx'teki bir pet geçen gün 7500'TL'ye İtemsatış sitesinde satıldı bu oyunu her yaştan insan oynuyor artık bu oyun hakkında ön yargılı davranıp kötülemeyi kesin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Blog girdisi detayları

Ekleyen
goodbye100
Okuma süresi
1 dakika okuma
Görüntüleme
3.214
Yorumlar
65
İncelemeler
2
Son güncelleme
Yazar değerlendirmesi
5,00 yıldız
Değerlendirme
4,50 yıldız 4 değerlendirme
Yer
Roblox

Oyun kategorisindeki diğer girdiler

goodbye100 adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı