Kimsenin Bilmediği İşe Yarar İnternet Siteleri #1

Aşağıda listesini yapacağım siteleri sürekli olarak bir yerlere kaydedip unutuyorum, bu yüzden hem başkalarının da öğrenip kullanması hem de hiç kaybetmemek için burada bir blog açıp seri yapmak istedim. Umarım hoşunuza gider.

British Newspaper Archive: Bu web sitesi tarihe ilgisi olanlar için muhteşem bir site. 1700'lerden bugüne İngiltere'de ki gazete arşivini içeriyor.
Mail.ru 9may Restoration: Siyah-beyaz fotoğraflarınızı renklendirmeniz için Mail.ru'nun tamamen ücretsiz olarak sunduğu araç.
Radiooooo: Her yıldan her ülkenin radyosunda müzik dinlemek ister misiniz? Amerika 1950'lileri favorim. Hep Chrome'da açık durur.
Writeaprisoner: Mahkumlar bana karşı hep ilginç geliyor. Birkaçıyla sohbet etmek ister misiniz? Mail aracılığı ile konuşuyorsunuz.
Tr1lib: Tamamen ücretsiz bir online kütüphane. 5M'dan fazla kitap, 77M'dan fazla makale içeriyor. Hepsini de PDF olarak indirebiliyorsunuz.
WindowSwap: Dünyanın herhangi bir yerinden bir evin manzarasını görmenizi sağlayan site. Bir süre sonra bağımlı yapıyor kendine :).
Gribalkon: Ne dinlesem diye daraldığınızda açın ve keyfinize bakın.
Windows93: Biraz maziye dönelim mi? :)
Plumelabs: Accuweather ile işbirliği yaparak, günlük hava durumunu vermesinin yanı sıra, dışarıda muhtemel hava kirliliği oranını da sunuyor.
İstanbultarihi: 10 cilt 5350 sayfa İstanbul ansiklopedisi.
Elektrony: Aracınıza jant almadan önce bu siteden test yapmanız güzel olur. Seçtiğiniz jantı aracınızın üstüne entegre ediyor.
Grammarly: Bunu biliyorsunuzdur fakat yine de ekleyeyim. Yazdığınız ingilizce cümlenin gramerinde hata var mı, yok mu varsa da neresinde var gösteriyor.
Dropsend: Birisine bir dosya göndereceksiniz fakat boyutu çok mu büyük? Bu siteyi kullanın.
Lalal: Şarkıdaki sesi ve vokali ayırıyor.

Serinin devamının gelmesini istiyorsanız beğenmeyi unutmayın.
Serinin 2. yazısı.

Yorumlar


Blog girdisi detayları

Ekleyen
die
Okuma süresi
1 dakika okuma
Görüntüleme
3.865
Yorumlar
10
Son güncelleme
Değerlendirme
5,00 yıldız 2 değerlendirme

Teknoloji kategorisindeki diğer girdiler

die adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı