En İyi 5 Oyun Faresi

En İyi 5 Oyun Faresi

Oyunların kendilerine özgü kullanım kolaylıkları ve bunlara özel de bilgisayar donanımları üretilmekte pek tabii ki. Hâl böyle olunca, aralarından en iyisi olarak hangisi seçebiliriz diye kendimizi yiyip duruyoruz. Biz bugün oyun farelerini konu edinelim dedik. Bu silsile devam edecektir tabii ki. Öncelikle, satın aldığımız farenin ergonomik ve kullanışlı olmasına “çok dikkat etmek” gerekiyor. Çünkü, aksi bir durumda istenmeyen durumlara da yol açabiliyor yanlış seçimler. Tıbbi uyarıyı da yaptıktan sonra devam edelim.

Donanım üreten firmaların bu konuda çok başarılı olduğunu söylemek gerek. Bu konuda ustalaşmış başlıca üreticilere Razer, Epic Gear, Cyborg(Mad Catz’e bağlı), Roccat, Logitech örnek gösterilebilir. Zaten bu sektörde ustalaşmış isimler olduğundan firma seçiminde pek zorlanmayacağız, ama bu firmaların ürettiği farelerin içerisinden hangisinin iyi olduğunu da seçmek bir hayli zor olacak. Açıkçası biz bu seçimi yaparken çok zorlandık, ama sizin için pek de zor olmayacak gibi görünüyor(!). Çünkü, aşağıya sıraladığımız farelerin üreticilerine ait mutlaka başka bir donanım kullanıyorsunuzdur ve ona paralel ilerlemek için yine aynı firmaya ait fareyi satın almak isteyebilirsiniz. Bu aslında psikolojik bir durum olmakla birlikte, ben sözü uzatmadan hemen konuma geçiyorum. Ben yazarken, siz çay, kahve, kola(artık ne içiyorsanız) yudumlayarak okuyun.

Devamı mı? Burada: TECHNOPAT

Yorumlar

Eline sağlık, oyuncuların forumda sık sık sordukları bir soruydu bu, "oyun için hangi fareyi seçmeliyim" işte en iyi 5 seçenek =)
 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
Deniz
Okuma süresi
1 dakika okuma
Görüntüleme
527
Yorumlar
1
Son güncelleme

Genel kategorisindeki diğer girdiler

Deniz adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı